S96S
-
- Moderátor
Chladící podložka by měla bejt primárně určená na to, aby zajistila tišší chod ntb, nikoliv aby suplovala neschopnost výrobce udělat dostačující chlazení. Pokud není ntb bez přídavného chlazení schopnej trvale podávat plnej výkon, tak jednoznačně reklamovat.
Asus A6T (Turion X2 1600Mhz@0,9V(800MHz@0775V)), 1GB RAM, nVidia Go7600(450/400(OC:500/420)), Vista Business MSDNAA)
Pokud se netoci vetracky naplno, tak je to jasne. To bude podobne, jako s HEL80, ktery zase chladil az moc zbesile, ale tentokrat je to naopak a vaznejsi problem nez jen hluk. Asus zatim nevydal zadny novy BIOS s upravami.
VBI Compal EL80 (15,4", 1280x800 • T7200 2,0GHz • 2GB RAM • GF go7600 256MB • 250GB, 5400ot. • Wifi, Bluetooth • Windows 7)
NEODPOVÍDÁM NA DOTAZY V SOUKROMÉ POŠTĚ
NEODPOVÍDÁM NA DOTAZY V SOUKROMÉ POŠTĚ
hmm tak to nejsou moc příjemný vyhlídky. a co třeba v riva tuneru zkusit nastavit natvrdo otáčky větráku na max? to taky nezabírá? mě by hučák nevadil. vzhledem k tomu že mám na stole case s 5ti větrákama a když to všechno spustí naplno tak je to jak startující jumbo tak mě už nějakej větráček v noťasu nerozhází
Porad se mi nezdala ta teplota GPU...tak jsem notas rozebral a divam se a ona tam neni teplovodiva pasta mezi GPU a chladicem Malem me kleplo...
EDIT: tak jsem tam tam dal pastu...no v klidovem stavu zase kolem 70 stupnu...a v zatezi se mu nejak nechce pres 88stupnu
EDIT: tak jsem tam tam dal pastu...no v klidovem stavu zase kolem 70 stupnu...a v zatezi se mu nejak nechce pres 88stupnu
HP Mini 5101 - Intel Atom N280 1,66GHz, Intel GMA 950 + Modded driver, HD display, 250GB HDD, 2GB RAM, Windows 7 Professional, 4 + 6 cell battery
alkaba píše:Porad se mi nezdala ta teplota GPU...tak jsem notas rozebral a divam se a ona tam neni teplovodiva pasta mezi GPU a chladicem Malem me kleplo...
tak to ti to asi skládal nějakej umělec. já jsem taky zkoušel teploty a v zátěži jsem se dostal na 85° v klidu mám taky těch 70° ale pastu jsem extra dávat nemusel
ale trápí mě jiný věci. po instalaci win xp jsem měl trochu problém s instalací ovladačů z přiloženýho cd a teď mi to pokaždý po najetí windows hází chybu - "Can´t Open ACPI ATK0100 kernel Mode Driver" a ve správci zařízení mi zůstává otazník u "Další zařízení - Řadič sběrnice SM", "Systémová zařízení - Neznámé zařízení"
Dával jsem přeinstalovat ovladač a ať si to najde na cd s ovladačema ale nic to nenašlo tak nevim co s tim