Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Notebooky jsou moje branže.Ale jinak je jistá samozřejmě jen smrt.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
určitě existuje shop, kde ho ještě mít budou.. nové kusy už nepřijdou na 99% ... Taky jsem sehnal Fujitsu 2 měsíce po ukončení dodávek ...musíš hold hledat a doufat, že někde nějaká leží a práši se na něj...
Jedině tak jak píše djmicho,ale jak jsem to skenoval tak to fakt vypadá,že jsou bohužel všechny prodané.
No tka jo, no. Odeslal jsem dotaz asi na 11 obchodů. Kdyby něco - existuje ještě nějaký notebook s 360m a podobnou konfigurací tak nějak do 22k? Asi ne, že?
No a co třeba Mironet? mají ho tam, ale na všech prodejnách mají status "Na cestě"... Je to šance, že opravdu objednali?
kdyz sem objednal s core i7 tak sem psal na mironet jestli ho budou mit (meli tam napsano na ceste) a psali ze to ocekavaji kazdym dnem a neprislo nic a po 5 dnech ho stahli z nabidky takze spis nebude
No prosím Alza vyhrabala 2 kusy.Tak rychle nakupovat!
Zdarec, buĎto si se mnou alza hraje, nebo jsem debilní. Včera tam byl poslední kus, koupil jsem ho, zavolal podporu a oni řekli, že to koupil nějakej slovák.... Tož kde je pravda?!