z vecneho cekani na Asus G73JH uz se mi mota skopek, tak se chci zeptat jestli v teto hranici - do 35tis s dph neni mozne koupit neco ekvivalentniho vykonove, popr trosku slabsi, ale hlavne aby byl dany ntb na sklade
diky za tipy

Na slovensku je Asus G73 běžně skladem za cenu cca 37k.Není takový problém si ho objednat.Jinak já si radši koupil Qosmio před 3 týdny za 33k i s dph.Procesor drtí G 73jku a GK je na stejné úrovni.Zvukově v jiné dimenzi.(ale mám to spíše na práci s videem)Ovšem teď už za tuto cenu u nás není.Alza ho má skladem za 39.9k.Jinak nic vyloženě herního do 35k nevidím.Nebo se mrkni na Asus G51 za 29k s i7 a 360GTS.(ale je to malá 15ctka,takže chlazení bude kompromis)mafosh píše:nazdar,
z vecneho cekani na Asus G73JH uz se mi mota skopek, tak se chci zeptat jestli v teto hranici - do 35tis s dph neni mozne koupit neco ekvivalentniho vykonove, popr trosku slabsi, ale hlavne aby byl dany ntb na sklade
diky za tipy
ahoj, muzes poslat link na nejakej shop na slovensku? nebo nejlip skladem bratislava trebaroman2277 píše:Na slovensku je Asus G73 běžně skladem za cenu cca 37k.Není takový problém si ho objednat.Jinak já si radši koupil Qosmio před 3 týdny za 33k i s dph.(ale má toc spíše na práci s videem)Ovšem teď už za tuto cenu u nás není.Alza ho má skladem za 39.9k.Jinak nic vyloženě herního do 35k nevidím.Nebo se mrkni na Asus G71 za 29k s i7 a 360GTS.mafosh píše:nazdar,
diky za tipy
To Qosmio už za cenu 35K nevyhrabeš.Je beznadějně vyprodaná.Proč asi?javak810i píše:Ted zkusit vyhrabat X300-15G - za tu cenu nej kup, nebo počkat na to MSI GT660, to je nářez, ale prý půjde nad 45k.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 hostů