ACER Aspire 8942G-434G64BN
-
- píše často
-
- píše často
-
- píše často
Vlastíku neměj ucho na notebooku a ten zvuk neuslyšíš . Pokud to neslyšíš když sedíš normálně tak to neřeš a pokud to slyšíš a ten zvuk větráku je snesitelný tak tomu dej pár dní ono se vše musí zajet
Původně: Acer Aspire 5520G-502G25Mi AMD Turion 64 X2 TL-60 2GHz, 2x 1GB DDR2, 250GB, SMulti, 15.4" lesk, VGA NVIDIA 8600M-GS 512MB, NVIDIA 630M
Nyní: Obr Acer Aspire 8942G
Nyní: Obr Acer Aspire 8942G
-
- píše často
No ja si chalani ani za toho otca svätého nemôžem zvyknúť na tie pozorovacie uhly,proste keď sa pozerám na obrazovku,tak furt tie farby v rohu musia niekde invertovaťfurt musím natáčať obrazovku,keď je hore dobre,tak zase dolu je to šedé a naopak,je to moj prvý book,ale toto majú asi všetky 18.4,či ako????Dnes som do toho dal CALL OF CHUAREZ BLOOTH a čo ma prekvapilo,že to ide FULL HD a max.detaily.
takovydle nazory se mi libej:). jak sem si zvyknul u notase na 14 displej a led matnej displej, tak bych nemenil ani za nic. ve vlaku filmy zadnej problem at si sviti slunicko jak chce:).
HP Elitebook 6930p:C2D P8700,4500MHD,HP 2008 180W Adv.Dock.Station,Log.UltraX kb,Saitek Cyborg mouse,LG 22"1680x1050
XBOX na hry:)
ex:HP Pavilion dv5-1199ec,Compaq Evo N400c,HP Pavilion dv6107ea
XBOX na hry:)
ex:HP Pavilion dv5-1199ec,Compaq Evo N400c,HP Pavilion dv6107ea
No já jsem spokojen. Obrazovka jedna básen oproti mému minulému aspire 7535G je to kus práce dopředu. A to hlavně to spracování víko na zatlačení dlaněmi se neprohíbá tak jak u as 7535G asi je více vyztužené. CDrom se taky tak nehejbe jako u minulého AS dalo by se říci že v zabřeném stavu sedí dokonale. Ale když jsem poprvé otevíral víko tak jsem mislel že je někde zapáčené člo to uplně z tíží ,ale to je kvalita pevných kloubů. Jen jsem mislel že reproduktory jsou umístěné po celé části notebooku a oni jsou všechny nad klávesnicí ,ale jde dokonale slišet stéreo zvuk. Jen ty senzorové klávesi na bluetooth,Wi-Fi,Acer Backup si mohli odpustit a dát tam normální a nebo je umístit za multimedialní panel. (nebo jinde). Když píšu na klávesnici tak občas přes ně přejedu hlavně přes blue...,Wi-Fi...
No ještě si koupím druhý HDD počkám si na ten WD 750Gb má stát 2500Kč na zboží.cz je to tak uvedeno v obchodech. A pak si koupím ještě tu AVERA TV s GPS....
Jen co netuším na co moc je to tlačítko stou baterii nahoře v pravo přepíná to režimi ,ale nic nepozoruji. Jen škoda že to nemá zas 2grafiky jak minulej AS byla by větší uspora na baterii ,ale i tak 5Hod je krása a Office práci 4:41Min sem naměřil. Když jsem notebook nechal jen tak zaplej nic jsem nedělal jen pořát svitil display tak výdrž šlo až k 6Hod. Co mě nepřekvapilo to bylo Blu-ray čekal jsem teda hezčí obraz.
No ještě si koupím druhý HDD počkám si na ten WD 750Gb má stát 2500Kč na zboží.cz je to tak uvedeno v obchodech. A pak si koupím ještě tu AVERA TV s GPS....
Jen co netuším na co moc je to tlačítko stou baterii nahoře v pravo přepíná to režimi ,ale nic nepozoruji. Jen škoda že to nemá zas 2grafiky jak minulej AS byla by větší uspora na baterii ,ale i tak 5Hod je krása a Office práci 4:41Min sem naměřil. Když jsem notebook nechal jen tak zaplej nic jsem nedělal jen pořát svitil display tak výdrž šlo až k 6Hod. Co mě nepřekvapilo to bylo Blu-ray čekal jsem teda hezčí obraz.