Příspěvekod Kantys3 » 11 kvě 2010 22:49
Ahoj, já mam nový sony vaio VPCEB1S1E, taky jsem se rozhodoval mezi hp a sony, naoknec jsme rád že jsem zvolil t sony, klávesnice je fakt super, touchpad nevim ten jsem se nenaučil nikdy používat, dělám s normální bezdratovou myší, je tichej a chlazení je opravdu v pohodě, z náročnějších programů využívám autocad2010 a další výpočetní a to zvládá opravdu v pohodě, doma k němu mam připojenej 23 palcovej monitor a úplně v pohodě, jinak má na pravý straně 3 USB, což se mi zdálo málo, ale na levé straně je ještě jedno kombinovaný s E-sata, takže v pohodě, baterka má výdrž slušnou, ale ted se mi stalo, že koukám že svítí že se nabíjí baterka a je to zaseklé na 82% dál to nejede, přes noc se mi to nevybije víc, nevim vubec čim to je, ale pravda že já ho mam pořád v elektrice, takže ji asi úplně vyndám. ze začatku jsem nemoh přijít na to jak se vypíná touchpad, ale jak jsem se tady na foru dočet, dělá se to před control center, to se dá najít přes start, takže neni probém, až na ti baterku s nim zatim nemam žádnej problém, takže já radim běž do něj. spolubydla má pavilion, je o dost hlučnější a docela se hřeje, měj se Adam