HP Probook 6540b EDIT: NOVY NOTEBOOK ZNOVA VYPINA
No, tak já jsem na tom úplně stejně, notas mám normálně na stole, sice né pokaždé, ale když jsem hrál FlatOut 2, NHL08, nebo GTA:SA, tak se mi taky notebook restartovává. Opravdu nevím čím to může být. Dělalo mi to už první den i u her ve stylu AvP, Counter-Strike 1.6. Takže opravdu nechápu. Bohužel si nemůžu dovolit notas reklamovat, z důvodu práce na bakalářce. Nenašel jste někdo řešení? Myslel jsem, že to spravil nový BIOS, ale po 2 týdnech se mi to opět restartovalo.
-
BAFF
Ten samy problem
Tak jsem si koupil HP 6540b s ATI4550 a nekdy se me restartuje pri hrani WOW.Volal jsem do HP a tam me rekli ze ho mam poslat na reklamaci pokud jsem tam nahral vsechny posledni ovladace GK a BIOSu.Bohuzel ho nutne potrebuji k praci tak ho tam hned poslat nemuzu tak jestli nekdo uz reklamoval tak at me napise jak to dopadlo.Dik
-
krakatoa
-
krakatoa
-
BAFF
Ty restarty nejsou pravidelne stane se to kdyz to nejmin potrebujes.Zapnu NB spustim hru asi tak 15min hraju a restart ale jindy hraju klidne 4hod v kuse a nic.Takovej super Nb to je
.Jak to mate s hlucnosti 6540b me se zda ze ta recenze co je tu na foru popisuje ze je tichy i pri testovani 3D Marku ale me se moc nezda.Me huci jak fen na 1/2 vykon:)
Naposledy upravil(a) BAFF dne 13 dub 2010 17:47, celkem upraveno 1 x.
-
krakatoa
Ked je to zavysle na konkretnych hrach tak problem mozno bude tam. Nevidim zmysel skusat to v kazdej hre kde to niekomu pada. Tie hry ani nemam. Skusal som tu nejake dema uz pred tym a myslim, ze viac ani nie je nutne.
S hlucnostou som spokojny. Pri kancelarskej praci, surfovani a menej narocnej praci je velmi tichy aj ked nemozem poveadt ze uplne tichy. To v dnesnej dobe asi maloktory notebook. Ked je procak dlhodobo viac zatazeny tak samozrejme zacne hucat, ale vdaka tomu je zase dobre chladeny.
Predchadzajuci Compal FL90 bol hlucnejsi a hlavne bol otravny tym, ze stacilo otvorit stranku s nejakym flashom a hned vyskocili otacky hore. Po chvilke zase klesli a dookola.
S hlucnostou som spokojny. Pri kancelarskej praci, surfovani a menej narocnej praci je velmi tichy aj ked nemozem poveadt ze uplne tichy. To v dnesnej dobe asi maloktory notebook. Ked je procak dlhodobo viac zatazeny tak samozrejme zacne hucat, ale vdaka tomu je zase dobre chladeny.
Predchadzajuci Compal FL90 bol hlucnejsi a hlavne bol otravny tym, ze stacilo otvorit stranku s nejakym flashom a hned vyskocili otacky hore. Po chvilke zase klesli a dookola.
-
BAFF
-
krakatoa
mne sa takisto vypina pri hrani mafie, homam5...
skusal som to crysis demo, pri nom sa nevypol... robi to rovnako na povodnom systeme, ktory tam bol (Win7 32bit), i na Win7 64bitovom, ktory som dal neskor...
dokonca sa vypina pri hrani aj ked pustim HOMAM5 cez wine v linuxe...
a teploty mam zhruba rovnake ako kolegovia pisali vyssie, hram vylucne na stole, nie na posteli...
a trochu ma to stve...
edit: prave som skusil aj nove ovladace 10.4 z amd.com, aj vypnut automaticky reset ntb pri chybe os, ale problem pretrvava a ntb sa resetoval bez akejkolvek chybovej hlasky...
skusal som to crysis demo, pri nom sa nevypol... robi to rovnako na povodnom systeme, ktory tam bol (Win7 32bit), i na Win7 64bitovom, ktory som dal neskor...
dokonca sa vypina pri hrani aj ked pustim HOMAM5 cez wine v linuxe...
a teploty mam zhruba rovnake ako kolegovia pisali vyssie, hram vylucne na stole, nie na posteli...
a trochu ma to stve...
edit: prave som skusil aj nove ovladace 10.4 z amd.com, aj vypnut automaticky reset ntb pri chybe os, ale problem pretrvava a ntb sa resetoval bez akejkolvek chybovej hlasky...
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“