Výběr procesoru se povedl a pro fanoušky her bych řekl že absence fullHD displeje je jedině výhoda. Cena by ale podle mě mohla být menší. Asi to je tím, že je zde nainstalovaný operační systém
Výběr procesoru se povedl a pro fanoušky her bych řekl že absence fullHD displeje je jedině výhoda. Cena by ale podle mě mohla být menší. Asi to je tím, že je zde nainstalovaný operační systém
Ten prvni i ten druhý by se mi líbil, jenže, jak už tady někdo říkal, potřebuji na CAD na výšku aspoň 900px. Ten sice má 1440×900 (aspoň podle alzy, jinde udávají 1600×900, tka nevím)... 1336 nebo kolik je málo... fakt jen pro hráče...
5870 je výkonější o nějakých 20 procent. Na hry bude stačit určitě. A co se týče cadu nevím, v cadu nedělám, tak nevím zdali je to rozlišení dostačující..
Naposledy upravil(a) multipytla dne 13 dub 2010 16:15, celkem upraveno 1 x.
To se ptáš vážně? HD5870 je sice nejvýkonější jednočipová mobilní grafika, ale na CAD budou mít větší výkon mainstreamové grafiky s certifikací - quadro fx
hele nevim přesně co v tom CADu chceš dělat, popřípadě jakej CAD myslíš.. ale ten má tak malý nároky až bych brečel .. já v AutoCADu pracuju nějaký 2 roky a i s grafikou Intel GMA950 sem zatim rozjel každej výkres ve 2D a menší 3D objekty jsou taky v pohodě. Obrovský výkresy jsou o něco náročnější ale jde vše . .tak že CAD rozjedeš na každým kompu
Hm..rozlišení je k ničemu.Ano FULL HD na 15ctce je šílenost,ale tato zmršenina taky.(optimum vidím na 1440x900)-A cena je taky vyšší.A ta G73jka má zase na 17ctku malé rozlišení.(slušelo by mu 1680x1050).A porty taky nikde.Holt mimo GK ořezaný všude.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
tak mozte vziat aj G51 s i5...ten je tiez podla mna v poho aj s fullHD...skoda toho winu v tych verziach...keby bola tato bez winu alebo aj G73 alebo G60 vsetko by bolo jednoduchsie...
a ta verzia s i5: https://www.asus-shop.sk/katalog/asus-no ... -w-b-7hp-2
Jenže jedioně na alze mají rozlišení 1440×900. Jinde zase mají 1600×900. Kde je pravda? takže tento notebook je k ničemu? na CAD se nehodí? Já jenže si chci na tom zahrát a chci to mít na ten CAD, abych potom nehárl fakt jen ty hry...