mám takovej problém že si ted vybiram notas tak do 23 000Kč a našel jsem na moje požadavky dobrej notas ASUS F3TC-AP049
http://www.alza.cz/notebook-asus-f3tc-ap049-d72835.htm
Ale všude čtu že Asus je pekne na Ho***o...tak se chci zeptat jestli radsi Hp nebo ten Asus???
HP PAVILION dv6339eu
http://www.alza.cz/notebook-hp-pavilion ... d73023.htm
HP nebo ASUS??? PLS poradte moc prosim...!!!
-
- píše často
-
- píše často
Tak dobre, v tehle cenovych relacich je HP stejne nah*vn* jako Asus. Cili si nemusis ani tak vybirat podle znacky jako podle jednotlivych modelu.
Mimoto, HP se vyrabi v tovarnach Compalu. Compal (HEL80) mam doma a "dilenske" zpracovani neni horsi/lepsi nez konkurujici model od ASUSu (S96J), coz by zhruba odpovidalo temto cenovym relacim.
Vic ti toho nepovim, jelikoz vic o tehle modelech nevim.
-------------------------
maxxz: Tohle je stejne zalozeno na predpokladech, ne konkretnich zkusenostech s danym modelem, cili to klidne muze byt i naopak u tehto dvou modelu.
Mimoto, HP se vyrabi v tovarnach Compalu. Compal (HEL80) mam doma a "dilenske" zpracovani neni horsi/lepsi nez konkurujici model od ASUSu (S96J), coz by zhruba odpovidalo temto cenovym relacim.

Vic ti toho nepovim, jelikoz vic o tehle modelech nevim.

-------------------------
maxxz: Tohle je stejne zalozeno na predpokladech, ne konkretnich zkusenostech s danym modelem, cili to klidne muze byt i naopak u tehto dvou modelu.
VBI Compal EL80 (15,4", 1280x800 • T7200 2,0GHz • 2GB RAM • GF go7600 256MB • 250GB, 5400ot. • Wifi, Bluetooth • Windows 7)
NEODPOVÍDÁM NA DOTAZY V SOUKROMÉ POŠTĚ
-
- píše často
Crabik:
To, ze sa HP vyraba v tovarnach compalu este vobec neznamena, ze musi mat aj rovnaku kvalitu. Tak ako sa v tovarni VW vyraba Golf, Touareg i Audi. Toto je vseobecny omyl, ktory radi pouzivaju prave uzivatelia "lacnejsich NB" v style "vsetko sa robi v Cine". Je to vsak nerealne - uz len pri vybere suciastok vznikaju rozdiely...
Apropo - Paviliony pre nas trh sa robia v Quante
C
To, ze sa HP vyraba v tovarnach compalu este vobec neznamena, ze musi mat aj rovnaku kvalitu. Tak ako sa v tovarni VW vyraba Golf, Touareg i Audi. Toto je vseobecny omyl, ktory radi pouzivaju prave uzivatelia "lacnejsich NB" v style "vsetko sa robi v Cine". Je to vsak nerealne - uz len pri vybere suciastok vznikaju rozdiely...
Apropo - Paviliony pre nas trh sa robia v Quante

C
CeCo: Bozinku, to nepoznate, kdy si clovek dela srandu? Nebo mam u vseho napsat "POZOR, POZOR, TOTO NENI MYSLENO SMRTELNE VAZNE" a za to hodit asi tisic smajliku...
maxxz: Cili ty automaticky vis, ze ten model od asusu je na 100% horsi nez od HP?
Navic tenhle model je jen s Go7300, vetsina lidi si stezuje na prehrivani F3T s Go7600...
Tohle je zase poradna za vsechny penize...
Mimoto, sam bych sel radeji do HPcka.
K veci - primo tady je recenze na HP:
http://notebook.cz/__/,clanky,recenze-notebook,2007,hp-pavilion-dv-6339,index.html
maxxz: Cili ty automaticky vis, ze ten model od asusu je na 100% horsi nez od HP?

Navic tenhle model je jen s Go7300, vetsina lidi si stezuje na prehrivani F3T s Go7600...
Tohle je zase poradna za vsechny penize...

Mimoto, sam bych sel radeji do HPcka.

K veci - primo tady je recenze na HP:
http://notebook.cz/__/,clanky,recenze-notebook,2007,hp-pavilion-dv-6339,index.html
VBI Compal EL80 (15,4", 1280x800 • T7200 2,0GHz • 2GB RAM • GF go7600 256MB • 250GB, 5400ot. • Wifi, Bluetooth • Windows 7)
já se stebou vůbec nehádám
osobně si může každej koupit co chce ASUS F3 maj prostě špatný chlazení ať s výkonější GO 7600 nebo GO 7300
Akorát u ty GO 7300 je to o něco lepší pač má menší takty
Osobně bych řekl, že HP na tom s chlazením bude lépe, nehledně na to, že ASUS má horší dílenský zpracování než HP.
Ale proti gustu...
Mám taky ACER a neztěžuju si tak proč by nemohl někdo mít bezproblému ASUS ale je třeba dopředu vědět jak na tom ten notebook prostě je. A proto se tu lidi ptaj. Vybrat si musej stejně samy.

Ale proti gustu...
Mám taky ACER a neztěžuju si tak proč by nemohl někdo mít bezproblému ASUS ale je třeba dopředu vědět jak na tom ten notebook prostě je. A proto se tu lidi ptaj. Vybrat si musej stejně samy.
tento účet již není aktivní.
-
- píše často
Zpět na „Jaký vybrat notebook“