HP Pavilion - nepříjemné pískání
HP Pavilion - nepříjemné pískání
Zdravím. O tomto pískání se zde už napsalo hodně... Nemohli byste zde shrnout možnosti, jak pískání odstranit? A jsou uživatele Pavilionů, kteří pískání při běhu na baterie ne nezaznamenali??
Jinak notebook už dva dny vlastním. Pískání se objevilo. Pro někoho to skutečně může být dost velký problém. Pískání je dost hlasité a o velmi vysoké frekvenci,což dost ruší. Každopádně já při práci témeř vždy poslouchám muziku, takže mi to nějak výrazně nevadí.
Pro potencionální majitelo této řady notebooků doporučuji si pískání poslechnot a zvážit, zda mi to vadí.
Jinak na notebook pěji jen slova chvály... Jde asi o bežný notebook(co se hardwaru týče..i když moje konfigurace 6397 je dost nadupana), ale design se skutečně povedl. Já si dokonce myslím, že více než Apple Mackbook o kterém sem dlouho uvažoval.
Jinak notebook už dva dny vlastním. Pískání se objevilo. Pro někoho to skutečně může být dost velký problém. Pískání je dost hlasité a o velmi vysoké frekvenci,což dost ruší. Každopádně já při práci témeř vždy poslouchám muziku, takže mi to nějak výrazně nevadí.
Pro potencionální majitelo této řady notebooků doporučuji si pískání poslechnot a zvážit, zda mi to vadí.
Jinak na notebook pěji jen slova chvály... Jde asi o bežný notebook(co se hardwaru týče..i když moje konfigurace 6397 je dost nadupana), ale design se skutečně povedl. Já si dokonce myslím, že více než Apple Mackbook o kterém sem dlouho uvažoval.
Zdravím..tak sem se o tomto problému informoval přímo na infolince HP. Bylo mi zděleno, že se tento problém vyskytuje, ale odstraní ho aktualizace biosu, kterou mi zdarma provedou v záruční době. Informoval jsem se i o výdrži na baterky. Prý by to na ni nemělo mít vůbec vliv. Ještě se ozvu jak to dopadlo.... ale jestli to bude oukej, tak pro potencialni zakazniky: Jdete do toho!
Ahoj, taky mám HP Pavilion (dv6550) a naprostá spokojenost, až na to pískání při provozu na baterie. Verze Biosu mám F.05, tak jsem se chtěl zeptat, jestli tuto verzi musím updateovat, nebo jestli už je tato verze opravená, a hlavně KDE mám v tom Biosu to C4 vypnout - nikde jsem to tam nenašel... Díky\ za odpověď
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“