IdeaPad S12 - spořič displeje

notebooky Lenovo (IBM, ThinkPad, Lenovo 3000) a vše kolem
vspingu
občas něco napíše

IdeaPad S12 - spořič displeje

Příspěvekod vspingu » 17 dub 2010 13:07

Dobrý den. Chtěl bych požádat o pomoc nekoho znalého, který se vyzná v tomto modelu. Mám na netbooku zrušený spořič displeje, ale přesto se mi každou minutu, kdy nepracuji vypne displej. :? Mám tušení, že to má na svědomí některý ze softwarů od Lenova, ale nevím který a jak to změnit. Při surfování na internetu mi to nevadí, ale když sleduji film, tak mi to pěkně leze na nervy. Koho by bavilo u filmu každou minutu něco mačkat, aby se rozsvítilk displej? :( Taky jsem zpozoroval, že mi to u některých filmů nedělá. Nevím jestli to volí náhodně, ale párkrát se mi už stalo, že jsem sledoval film bez jakéhokoliv rušení.
V příručce k netbooku jsem žádnou radu nenašel, tak bych chtěl poprosit někoho zde na fóru, jestli by mi nepomohl. Předem děkuji za věškerý zájem :wink:

j.matrix
píše často

Příspěvekod j.matrix » 17 dub 2010 14:03

setric displeja je nieco ine ako ked sa ti pri necinnosti vypne displej. Pri nastaveniach setrica najdes aj dobu necinnosti na vpynutie displeja.
Co sa tyka pozerania filmov, niektore prehravace to maju osetrene aby sa ti nevypinal ked pozeras
Lenovo ThinkPad T500 , T9400, 6GB RAM, crucial m4 240GB ssd, 4500mhd+3650, LED podsvietenie, 320GB Ultrabay, Win8

Lenovo ThinkPad X201

vspingu
občas něco napíše

Příspěvekod vspingu » 17 dub 2010 14:55

Už jsem našel, kde se to dá změnit, ale bohužel to mám vše nastálo. Vypnutí monitoru mám nastavené po 5 minutách, ale nemohu na to kliknout a zvolit jinou možnost. :cry:

Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“