Jedinou pravdou je, že všichni lžou Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
ja mám rok logitech kinetik a som s ním na 100% spokojný ohľadom ochrany nb (trackpoint na mojej R61i sa otlačil o displej až keď som sa v mhd celou váhou v zákrute oprel o sklo keď som ho mal na chrbte v preplnenej mhd), problém je ten že sa do neho nezmestí 2l fľaša a zadný "pancier" sa ľahko poškriabe
resilo ale je to stare vse jsem si prosel nemej strach
Jedinou pravdou je, že všichni lžou Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
Napomínat Damianuse troufalý to čin... jinak k tématu -> Dicota BacPac Venture mám přez rok a naprostá spokojenost, místa je v tom dostatek (ntb+ myška + nějaké sešity a knížky) a zatím v pohodě a nic se nepáře
po 2 hodinách těžkýho slejváku bylo trošku vlhko pod zipem (ale to byl extrém... exlo auto a šli sme s mladou na výlet pěcha a bez pláštěnek ), jinak zatím nikdy nic... notebooky se zatim nekoupaly . Narozdíl od jinejch se zatím netrhá a ani nepáře, spokojenost
Ta zaruka je opravdu 30 let, nebo je to nejakej preklep?
EDIT: aha, tak koukam, ze skutecne maj zaruku 30 let. No, asi zkusim reklamovat svuj take.off sport, kterej se po pul roce zacal parat na popruzich pres ramena.
to je prave nejmensi zaruka ostatni maji dozivotni
Co jsem koukal na jine adepty, tak zaruka byla klasicky 2roky Teda to aspon uvadel prodejce.
I kdyz pochybuju, ze pujdu reklamovat batoh az mi bude treba 80let
Tenhle mel spoluzak na stredni. Nelibilo se mi na nem, ze vypada jak batoh na padak. Oproti Venturovi je muj Take.off sport o hodne mensi a "batohovitejsi".
mno me se libil vice a taky je vice dle me prakticky