Asus G73JH
Tak jsem si ho pořídil z Mironetu,za 29tis verzi 6gb ram,core i7,500Gb disk.Naprostá spokojenost,přecházel jsem z HP HDX,takže trošku zezačátku menší problém s velikostí displaye,ale paráda.K těm teplotám,po cca 6ti hodinách hraní Battlefielda Bad company 2 vše na max teplota GPU nepřesáhla 70 stupnů..
Nevíte náhodou, jestli bude k dispozici v Česku nějaký poddruh G73JH v cenové relaci jako ten za 24k? Na Alze jsem náhodně našel tohle: http://www.alza.cz/asus-g73jh-tz062v-d165798.htm - ale není u toho cena...
Ten za 24k je ta nejlevnější varianta.A tato další varianta co jsi objevil stojí 29k a je v prodeji na Mironetu atd.A mají zde v popisku nesmysly-rozlišení je 1920x1080.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
tak jsem zrovna koukal, ze uz maji na alze tu verzi ASUS G73JH-TZ062V za 29988 kc s DPH (tu co na czc nemaji na sklade).
Vazne vam reknu, ze bejt v CR tak hned rano jedu do Alzy a odejdu otamtad s velkou krabici
Vazne vam reknu, ze bejt v CR tak hned rano jedu do Alzy a odejdu otamtad s velkou krabici
MacBook 2.2 GHz Intel Core 2 Duo, 4GB 667 MHz SDRAM, 320 GB HDD; FS Amilo Pi1556 (upravene chlazeni ale jsem stejne zvedav kdy odejde nadobro ; Cekam na novy MacBook Pro a prozatim to vypada na Asus G73JH