Sony Vaio VPCEB1S1E/WI
Problem: Ked stlacim sipku dole+ siku vlavo alebo pravo a k nim chcem este stlacit s, a, e, w, q, ... tak to nejde... zato f, g, h, j, ... idu. Podobny problem mam s sipkou hore + sipka v lavo alebo v pravo a klavesy s pismenami.
Miesto (aplikacia): vsade aj vo windowse.
Co by to malo robit: malo by sa to dat stlacit naraz a vykonat prikaz ako na kazdej inej klavesnice.
Miesto (aplikacia): vsade aj vo windowse.
Co by to malo robit: malo by sa to dat stlacit naraz a vykonat prikaz ako na kazdej inej klavesnice.
Re: pomoc s vyberem
f1ction píše:Ahoj lidi, chtel bych se Vas zeptat jestli ma cenu objednavat SONY VAIO EB s FullHD rozlisenim v Anglii a nechat si to zaslat nejakou spolecnosti nebo jestli staci si ho koupit tady s mensim rozlisenim. Notebook chci pouzivat prevazne do skoly, na hrani her, internet, filmy. neni fulhd rozliseni na displeji 15.5 zbytecne a spatne?
Take by me zajimalo jestli je ve vykonu procesoru i3 a i5 nejaky velky rozdil. A jde napriklad za rok procesor vymenit za vykonnejsi stejne jako u stolniho pc? Ta sama otazka by me zajimala u graficke karty ATI Radeon HD5470 a HD5650. Ma cennu platit o cca 3 az 5 tisic vice za tyto vykonnejsi komponenty?
Diky vsem za rady a pripominky.
Ahoj, na kterych strankach v Anglii si muzes nakonfigurovat toto vaio s full hd?
Zpracovatelnost
Chtěl bych se, jak je na tom zpracování. Přemýšlím o koupi tohoto modelu, ale často notebook přenáším. Tak raději si připlatím za kvalitu, než pak týdny lítat po reklamacích, že odešli kontakty nebo podobně.
Ahojj,
tak jsem si dnes uspesne objednal notebook pres sony.co.uk. Obrzel jsem jiz i konfirmaci, ze moje objednavka byla potvrzena a odeslana do produkce, juj
Objednal jsem si v nasledujici konfiguraci :
Quantity : 1
Product ID : VPCEB1X5E
Description : Laptop VPC-EB1X - Configurable
Price : 749,00
Optical Drive : DVD disc drive
Hard drive : 320 GB Serial ATA (5400 rpm)
Wireless LAN : Wireless LAN + Bluetooth®
Processor : Intel® CoreTM i5 Processor
Display : 39.4 cm LCD, 1920x1080, webcam
Graphics : ATI MobilityRadeon HD5650 1GB
Finishes : White
Memory : 4 GB 1066MHz DDR3-SDRAM
Battery : Battery life up to 3 hours
Keyboard : English QWERTY keyboard
Memory cards reader : SD and MS card slot
Ports : Ports: 3 USB + 1 e-SATA/USB
Internet security : McAfee® - 60 days protection
AC Adapter : 1 AC Adapter
HDMI(TM) output : HDMI(TM) output
Operating system : Windows® 7 Home Premium
Z UK jsem to objednal pro tu moznost Full HD displeje a taky procesoru i5-520m ! (u nas je jen i5-430m).
Predpokladany datum doruceni je kolem 11. kvetna. Uz se nemuzu dockat, mam strasnou radost
BTW : za tohle vse mi sony.co.uk vzalo z platebni karty pouze 21 775 Kc! a to je dneska jeste navic celkem spatny kurz GBP. Puvodne jsem chtel cekat do Pondelka zda se upravi ten kurz, ale nakonec jsem uvazil ze mi to za to nestoji.
Nasledne preposlani z UK do Prahy me bude stat ~ 600 Kc. Parada
@ Metsn : precetl jsem si cely thread na http://forum.notebookreview.com/showthr ... 38&page=64 , vidim ze je tam od tebe taky hodne informaci
tak jsem si dnes uspesne objednal notebook pres sony.co.uk. Obrzel jsem jiz i konfirmaci, ze moje objednavka byla potvrzena a odeslana do produkce, juj
Objednal jsem si v nasledujici konfiguraci :
Quantity : 1
Product ID : VPCEB1X5E
Description : Laptop VPC-EB1X - Configurable
Price : 749,00
Optical Drive : DVD disc drive
Hard drive : 320 GB Serial ATA (5400 rpm)
Wireless LAN : Wireless LAN + Bluetooth®
Processor : Intel® CoreTM i5 Processor
Display : 39.4 cm LCD, 1920x1080, webcam
Graphics : ATI MobilityRadeon HD5650 1GB
Finishes : White
Memory : 4 GB 1066MHz DDR3-SDRAM
Battery : Battery life up to 3 hours
Keyboard : English QWERTY keyboard
Memory cards reader : SD and MS card slot
Ports : Ports: 3 USB + 1 e-SATA/USB
Internet security : McAfee® - 60 days protection
AC Adapter : 1 AC Adapter
HDMI(TM) output : HDMI(TM) output
Operating system : Windows® 7 Home Premium
Z UK jsem to objednal pro tu moznost Full HD displeje a taky procesoru i5-520m ! (u nas je jen i5-430m).
Predpokladany datum doruceni je kolem 11. kvetna. Uz se nemuzu dockat, mam strasnou radost
BTW : za tohle vse mi sony.co.uk vzalo z platebni karty pouze 21 775 Kc! a to je dneska jeste navic celkem spatny kurz GBP. Puvodne jsem chtel cekat do Pondelka zda se upravi ten kurz, ale nakonec jsem uvazil ze mi to za to nestoji.
Nasledne preposlani z UK do Prahy me bude stat ~ 600 Kc. Parada
@ Metsn : precetl jsem si cely thread na http://forum.notebookreview.com/showthr ... 38&page=64 , vidim ze je tam od tebe taky hodne informaci
Jsem rad ze ti me vlakno pomohlo v rozhodovani
Planuju podobnou konfiguraci, snad jen s i7. Jsem zvedavy, jestli jeste neco prinese refresh. Stve me, ze v JP si clovek nemuze nakonfigurovat ruzovou verzi s FullHD displejem, zatimco v UK ano.
Dej vedet, jak bude slapat
Planuju podobnou konfiguraci, snad jen s i7. Jsem zvedavy, jestli jeste neco prinese refresh. Stve me, ze v JP si clovek nemuze nakonfigurovat ruzovou verzi s FullHD displejem, zatimco v UK ano.
Dej vedet, jak bude slapat
Sony VGN-Z90US, C2D P9500 2.53 GHz, 13.1 1600x900, hybrid graphics (Intel 4500MHD x GeForce 9300M GS), 4GB DDR3 RAM, 160GB Intel X25-M G2 SSD, Blu-Ray R/W Drive, Japanese keyboard, Gothic Arabesque Premium Design, Win7Pro x64
tak dnes mi volali z obchodu,ze uz prisla moja eb1s1e tak si poobede po nu pojdem,dufam,ze ta klavesnica naozaj bude cesko-slovenska hned ho aj otestujem trosku,aky soft je dobry jednoduchy a hlavne free na meranie teplot?
Asus X53SV 15,6"(1366x768) i3-2310m,4Gb ram,500Gb 5400ot. hdd,geforce gt 540m 1Gb
Sony Vaio VPCEB1S1E 15,5"(1366x768) i5-430m,4Gb ram,500Gb 5400ot. hdd,ati radeon hd5650 1Gb(money back)
Sony Vaio VPCEB1S1E 15,5"(1366x768) i5-430m,4Gb ram,500Gb 5400ot. hdd,ati radeon hd5650 1Gb(money back)
objednavka ze zahranici
Ahoj, potreboval bych vedet jak na objednavku ze zahranici, nikdy jsem se s tim nesetkal. chtel bych ho ze sonystyle UK s full HD jenze nemuzu najit zadnou tu preposilaci firmu ani vyhledavacem prosim pomoct:(. Dekuju
tak uz ho mam doma som vyteseny,lebo klavesnica je cesko-slovenska len ked mi pri tvoreni recovery napisalo,ze 180 minut tak ma presla radost:-( sa mi zda bars vela,inak v spravcovi zariadeni,ked som klikol na cpu tak mi vyrolovalo 4 riadky i5-430m jak keby mal 4 jadra.nechapem
Asus X53SV 15,6"(1366x768) i3-2310m,4Gb ram,500Gb 5400ot. hdd,geforce gt 540m 1Gb
..jak na SONYSTYLE..
Zas po delší době zdravím všechny..Upřímně, byl bych velice vděčný za založení nového tématu , například od Dhlacika , kde by se dalo podrobněji popsat jak se dá postupovat při koupi notebooku z sonystyle.uk a jak je to se zárukou, počeštěním windows atd. atd. .
Osobně jsem vzdal boje o "F"ko..a jelikož "E"čko v 17" palcích s full HD a černou barvou je téměř můj vysněny notebook, byl bych za cenné rady velice vděčný..
Díky dobrý lide český.
Osobně jsem vzdal boje o "F"ko..a jelikož "E"čko v 17" palcích s full HD a černou barvou je téměř můj vysněny notebook, byl bych za cenné rady velice vděčný..
Díky dobrý lide český.