Spokojenost s MSI notebooky, servisem aj.
hm
Rennsport:
Ber to tak, že každý výrobce klade důraz na něco jiného. Jeden na Design, druhý na servis, třetí na cenu atd. Pokud by kterýkoliv z jmenovaných měl až takové problémy, jak tu píší někteří jedinci, tak musí dávno zkrachovat...
MSI sází na poměr cena výkon. Mají několik ucelených řad a rozhodně už nejsou nováčky na trhu. Nedávno měnili servisního partnera u nás, tak doufám, že k lepšímu. Pokud se člověk vyhne profláknutým modelům není důvod panikařit....
btw. není to jen o štěstí, ale taky o tom jak s tím člověk zachází....
Ber to tak, že každý výrobce klade důraz na něco jiného. Jeden na Design, druhý na servis, třetí na cenu atd. Pokud by kterýkoliv z jmenovaných měl až takové problémy, jak tu píší někteří jedinci, tak musí dávno zkrachovat...
MSI sází na poměr cena výkon. Mají několik ucelených řad a rozhodně už nejsou nováčky na trhu. Nedávno měnili servisního partnera u nás, tak doufám, že k lepšímu. Pokud se člověk vyhne profláknutým modelům není důvod panikařit....
btw. není to jen o štěstí, ale taky o tom jak s tím člověk zachází....
MSI GT729 (C2Q 9000, ATI HD4850)
MSI GX70 (A10 + HD8970)
MSI GX70 (A10 + HD8970)
MSI už ne radši"
NOVINKA u mě"...
Tak MSI, už doma nemáme...Včera to byl 14den kdy mi běžel, dělám na něm v kanceláři...najednou se zmrazila obrazovka-když sem byl na netu-...Respektive na obědě:-)
Přijdu nejde to...zaseklé tedy.. a zvuky vydával notebook..takový tichý tutáníčko:-D Tak to restartuju...Myslel sem si, že nejde net jen a bude to ok...Ale, už mě nenaskočili Windowsi...Nic...Konec.
Furt to chtělo bootovat...ale, ikdyž sme dali CD s OS...nevzalo to a házelo chybu pořád...
Byl to tedy poslední den, kdy sem ho mohl jakoby vrátit, odstoupit od smlouvy..(docela štestí v neštestí).
Sedl sem do auta a jel do Alzy".
První co mi řekli, jo MSI?To je normální:-DD
Chválím je, protože vyšli maximálně vstříc...Vystavili dobropis...A vybral sem si u nich jiný...Perfekt jednání.
Tedy přesně sem vzal ASUS K50AD-SX020", dokonce byl levnější kapku(13078kč)..bez OS opět.
Bylo mě řečeno prodejcem, že má ještě lepší grafiku jak to MSI a je to prostě o dvě třídy lepší značka(sem laik, nevím, ale asi jo schválil mi ho i kamarid co tomu rozumí:).
MSI se, už vyhnu...
Asus je pevnější"co se týče plastů je celkově bytelnější. Klávesnice příjemná moc na psaní atd..Designově taky pěknej.
Sice je maličko, když hamtá-hlučnější jak to MSI(má namísto dvou větráků tři, ale aspoň se uchladí a netopí vůbec:-)
Ideální notas na práci a hry...Velmi dobře vybavenej.
Snad bude ASUS fungovat dobře...Jak kamarád v Mironetu, tak v Alze mě řekli, ať se MSI vyhnu...Reklamujou se hodně...
Víc než je zdrávo asi.
Tak MSI, už doma nemáme...Včera to byl 14den kdy mi běžel, dělám na něm v kanceláři...najednou se zmrazila obrazovka-když sem byl na netu-...Respektive na obědě:-)
Přijdu nejde to...zaseklé tedy.. a zvuky vydával notebook..takový tichý tutáníčko:-D Tak to restartuju...Myslel sem si, že nejde net jen a bude to ok...Ale, už mě nenaskočili Windowsi...Nic...Konec.
Furt to chtělo bootovat...ale, ikdyž sme dali CD s OS...nevzalo to a házelo chybu pořád...
Byl to tedy poslední den, kdy sem ho mohl jakoby vrátit, odstoupit od smlouvy..(docela štestí v neštestí).
Chválím je, protože vyšli maximálně vstříc...Vystavili dobropis...A vybral sem si u nich jiný...Perfekt jednání.
Tedy přesně sem vzal ASUS K50AD-SX020", dokonce byl levnější kapku(13078kč)..bez OS opět.
Bylo mě řečeno prodejcem, že má ještě lepší grafiku jak to MSI a je to prostě o dvě třídy lepší značka(sem laik, nevím, ale asi jo schválil mi ho i kamarid co tomu rozumí:).
MSI se, už vyhnu...
Asus je pevnější"co se týče plastů je celkově bytelnější. Klávesnice příjemná moc na psaní atd..Designově taky pěknej.
Sice je maličko, když hamtá-hlučnější jak to MSI(má namísto dvou větráků tři, ale aspoň se uchladí a netopí vůbec:-)
Snad bude ASUS fungovat dobře...Jak kamarád v Mironetu, tak v Alze mě řekli, ať se MSI vyhnu...Reklamujou se hodně...
Víc než je zdrávo asi.
k50 má jeden větrák, tak jako 95% všech ostatních notebooků.
(btw. co to bylo za msi, s těmi 2 větráky, by mě taky zajímalo).
Jinak K50 s dedikovanou grafikou rádo topí (paradoxně i přes poměrně vysopké teploty uvnitř tělo moc netopí, no co vím, vnitřnosti u modelu s hd4570 se dostávaly někam na 90°) a tělo taky není zrovna nejlepší, takže na práci a častý přenos bych byl dost opatrný
(btw. co to bylo za msi, s těmi 2 větráky, by mě taky zajímalo).
Jinak K50 s dedikovanou grafikou rádo topí (paradoxně i přes poměrně vysopké teploty uvnitř tělo moc netopí, no co vím, vnitřnosti u modelu s hd4570 se dostávaly někam na 90°) a tělo taky není zrovna nejlepší, takže na práci a častý přenos bych byl dost opatrný
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Re: MSI už ne radši"
No to jsi šlápl z bláta do louže.Ten Asus není taky žádná výhra.rennsport píše:NOVINKA u mě"...
MSI se, už vyhnu...
Víc než je zdrávo asi.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
hm
Prostě a jednoduše u Nb platí (snad ještě více, než jinde) že nikdo není tak bohatý aby mohl kupovat levné šmejdy... A soudit celou značku podle těch nejlevnějších šuntů co dělá není správné. jinak souhlasím s tím že výměna za asus řady k50 byla "z louže pod okap"...
MSI GX70 (A10 + HD8970)
MSI GX70 (A10 + HD8970)
No nevím jestli z bláta do louže, nemyslím si.
I dle toho co mě tam řekl člověk..který tomu určitě rozuměl.
Na tom mém Asusu je nálepka plus 25procent jakože chladí lépe o něco...
A opravdu netopí.
A je vidět, když se začne hřát, že to fakt fouká feeest:-)
Ale že sou tam 3větráky za to ruku do vohně nedám, tohle mi řekl kamarid...Ale fouká to pěkně když hamtá na 100procent a lepší když to pořádně chladí a je to hlučnější...než když by se tam něco mělo zničit časem...
Jinak si nemyslím, že notas který stojí s OS okolo 16tisíc je levnej šmejd.
Nemám na notas za 30tisíc a určitě to není ani nějaká nejlevněší řada.
Tělo je opravdu pevné, bytelné proti MSI a je slušně vybavený.
Když to srovnám s Dellem co sem měl kterej by měl bejt prestižnější", je to nebe a dudy zatím...Asus netopí, není hlučnej a fachá dobře(to mě Vostro stálo raketu a stálo za prd pěkně...).Čert vem, že nebyl dobře vybavenej...ale hlučnej byl hodně, topil mega moc...a kazil se bohužel:(
U Dellu se mě za dva roky několikrát vysra..la. wifina bluethoot a harddisc nakonec...a to je to fakt dobrá značka.
Takže si nevybereš...Je to kus od kusu určitě.
A některým značkám bych se i vyhnul prostě už.
Budu doufat, že u tohodle Asusu mě snad nečeká tak pravděpodobná reklamace jako u MSIčka no...
I dle toho co mě tam řekl člověk..který tomu určitě rozuměl.
Na tom mém Asusu je nálepka plus 25procent jakože chladí lépe o něco...
A opravdu netopí.
A je vidět, když se začne hřát, že to fakt fouká feeest:-)
Ale že sou tam 3větráky za to ruku do vohně nedám, tohle mi řekl kamarid...Ale fouká to pěkně když hamtá na 100procent a lepší když to pořádně chladí a je to hlučnější...než když by se tam něco mělo zničit časem...
Jinak si nemyslím, že notas který stojí s OS okolo 16tisíc je levnej šmejd.
Nemám na notas za 30tisíc a určitě to není ani nějaká nejlevněší řada.
Tělo je opravdu pevné, bytelné proti MSI a je slušně vybavený.
Když to srovnám s Dellem co sem měl kterej by měl bejt prestižnější", je to nebe a dudy zatím...Asus netopí, není hlučnej a fachá dobře(to mě Vostro stálo raketu a stálo za prd pěkně...).Čert vem, že nebyl dobře vybavenej...ale hlučnej byl hodně, topil mega moc...a kazil se bohužel:(
U Dellu se mě za dva roky několikrát vysra..la. wifina bluethoot a harddisc nakonec...a to je to fakt dobrá značka.
Takže si nevybereš...Je to kus od kusu určitě.
A některým značkám bych se i vyhnul prostě už.
Budu doufat, že u tohodle Asusu mě snad nečeká tak pravděpodobná reklamace jako u MSIčka no...
mno
No měl jsem Asus před stávajícim NB. A předním total noname potforu. Oba slouží do dnes a jediné co odešlo je dvd mechanika, kterou jsem si vyměnil zvlášť. Každopádně řada k50 je u asusu ta "levná řada" něco jako řada Value u MSI. Nešel bych ni do jednoho. Do NB dávám 32-38kkc a zdá se mi to jako optimum, než koupím nový stihnou se vyměnit 4 generace grafik a tak 2 generace procesorů a ročně mě tedy vyjde na +-11-12 kKč.
MSI GX70 (A10 + HD8970)
MSI GX70 (A10 + HD8970)
no pokud ti tam odešel disk tak za to nemůžeš vinit přímo msi
pokud vím tak msi nemá hlavního dodavatele disku
pokud tam byla vadna serie například baracuda tak to je problém výrobce disku co vím tak první série co byly v republice měli problémy s deskami nikdo neví proč ,ale bylo to tak
jinak pokud jde o řady tak EX VR atd jsou docela na slabé úrovní jinak ,ale GX a P a taky CX 600 by měla byt v pohodě
jinak jaké máte zkušeností se polským servisem ?
pokud vím tak msi nemá hlavního dodavatele disku
pokud tam byla vadna serie například baracuda tak to je problém výrobce disku co vím tak první série co byly v republice měli problémy s deskami nikdo neví proč ,ale bylo to tak
jinak pokud jde o řady tak EX VR atd jsou docela na slabé úrovní jinak ,ale GX a P a taky CX 600 by měla byt v pohodě
jinak jaké máte zkušeností se polským servisem ?
Zdravim, mam Msi (popis) skoro rok a zatial som spokojny, nemam s nim nastastie ziadny problem ... ale dnes ma napadla taka jedna vec: Neviete niekdo ako v servise MSI (momentalne v Polsku) zistuju realny vek notebooku? Mam na mysli to, ze ked im niekto posle NTB s oskenovanou alebo original fakturou, ci si oni zistuju u predajcu ci je ta faktura prava ... Napr moj ntb je z alzy kde ho uz nemaju, ale este stale sa da tento model v inych e-shopoch kupit za 700€ ... Cize cisto teoreticky, ked by som ho mal viac ako dva roky, pokazil by sa, fakturu by som v fotoshope upravil (rok by som mu ubral), ze ci by na to v tom servise prisli
Lenovo Thinkpad T530, 15.6" HD+, Core i7 3610QM, 256GB SSD Samsung 840 PRO, NVidia NVS 5400M ... + dock + 24" 1920x1200 LCD Samsung
Lenovo Thinkpad T400 14" + dock
HP Probook 4330 13.3"
MSI EX623X 16"
Dell D410 12.1" + dock
Dell CP M233
...
HP Probook 4330 13.3"
MSI EX623X 16"
Dell D410 12.1" + dock
Dell CP M233
...
- Chlebovnik
- guru
Tak asi ten notebook bude mít nějaké sériové číslo, ne? A podle toho si zjistí, kdy se prodal.
To jsou dotazy.
To jsou dotazy.
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
Je to tak, zjistuje se to podle serioveho cisla zespodu na stitku, je to stejne jako u mobilnich telefonu podle cisla IMEI,...jakmile v systemu cislo neexistuje nebo uz je po zarucni dobe, mas smulu.
Acer Predator 17 - i7-6700HQ N970m 6GB VRAM
Asus G73JH - i7-920XM, SSD SX900
MSI GX700-061CZ T9500 2.6Ghz N9600mGT
Asus G73JH - i7-920XM, SSD SX900
MSI GX700-061CZ T9500 2.6Ghz N9600mGT
Chlebovnik píše:Tak asi ten notebook bude mít nějaké sériové číslo, ne? A podle toho si zjistí, kdy se prodal.
Sak to mi je jasne ze ma seriove cislo,ale podla toho cisla zistia akurat kedy Msi dany ntb dali do obehu,ale nic to nehovori o tom kedy bol realne predany.Napr.:Maly obchodnik ho bude mat cely rok v predajni a potom ho preda-to ako mi chces povedat ze o tom bude informovat msi,ze predali sme ntb s seriovym cislom xxx v tento den?
Lenovo Thinkpad T530, 15.6" HD+, Core i7 3610QM, 256GB SSD Samsung 840 PRO, NVidia NVS 5400M ... + dock + 24" 1920x1200 LCD Samsung
HP Probook 4330 13.3"
MSI EX623X 16"
Dell D410 12.1" + dock
Dell CP M233
...
HP Probook 4330 13.3"
MSI EX623X 16"
Dell D410 12.1" + dock
Dell CP M233
...
- swarm
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Když tam bude velký rozdíl a zároveň už to bude v jejich systému jako bez záruky, tak tě mohou s klidem odkázat, abys to šel reklamovat přes toho prodejce . Smlouvu máš totiž s ním a ne se servisem.
Takových vychcánků se v ČR/SR najde....
Takových vychcánků se v ČR/SR najde....
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Swarm má pravdu... moje Sa3650 byla vyrobena v 12/2008 a zakoupil jsem ji letos v lednu.. baterka byla ležením ojetá (15%) a Fujitsu mě poslalo, abych to reklamoval bud přez prodejce nebo jim doložil kupni smlouvu + info od prodejce že to byl ten a ten notebook... podle FS má totiž notebook už rok a pul
[url]https://valid.x86.fr/na6qv4][img]https://valid.x86.fr/cache/banner/na6qv4-5.png[/img][/url]