Vybírám si nový notebook v ceně do 25tis
Moje hlavní požadavky jsou:
-min 500gb paměť
-dobrá grafika na hry
-17" displej,byl bych rád za matný,ale není podmínkou
-a to hlavní,aby něco vydržel,chci ho na studium a rozhodně nechci kupovat něco co se po pár týdnech rozsype jak lego.Bude každý den přenášen,váha mi nevadí,zásuvku mám zajištěnou
Můj hlavní kandidát je Asus G73JH,ale nevím jak je to s tou kvalitou zpracování,může mi nějaký uživatel tohoto notebooku objasnit?
Děkuji moc všem za rady
NTB 17",dobrá grafika,dobré šasi
-
- občas něco napíše
-
- píše často
-
- občas něco napíše
No a jak je na tom třeba dell?
http://www.alza.cz/dell-studio-1747-cerveny-d158597.htm
http://www.alza.cz/dell-studio-1747-cerveny-d158597.htm
Když ho seženeš s NBD 3r a Win7, tak je to podle mě hodně dobrá koupě. Už to, že k němu NBD Dell dává ti zaručuje, že tomu sami aspoň trochu důvěřujou. Sice je to plast, ale za tuhle cenu bys srovnatelně výkonnej ntb z jinýho materiálu stejně nesehnal. Vezmi to tak, že už jenom procesor (i7 720QM) je většinou v noteboocích od 30k výš, výjimkou je snad jenom Lenovo Y550p a tohle
)

Ale nikoliv.Vůbec mu nedůvěřujou.Jen si tu NBD záruku zaplatíš v nákupní ceně.Naproti tomu u Asusu Ti dají výborný výkon v dané cenové relaci,ale bez lepších záruk.Takže suma sumárum to vyjde na stejno.Výrobci nejsou žádná charita.Baz píše:Když ho seženeš s NBD 3r a Win7, tak je to podle mě hodně dobrá koupě. Už to, že k němu NBD Dell dává ti zaručuje, že tomu sami aspoň trochu důvěřujou. Sice je to plast, ale za tuhle cenu bys srovnatelně výkonnej ntb z jinýho materiálu stejně nesehnal. Vezmi to tak, že už jenom procesor (i7 720QM) je většinou v noteboocích od 30k výš, výjimkou je snad jenom Lenovo Y550p a tohle)
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
-
- občas něco napíše
Zpět na „Jaký vybrat notebook“