marsox píše:tak nieco malo ten command.txt pomohol, konkretne mam k dispozicii 119MB videopamate, predtym som mal myslim 59MB, teraz mi uz dokaze vykreslovat okolite prostredie, povedal by som, ze ked zatnem zuby a privriem jedno oko tak je to aj hratelne
, ale nie pre mna, takze zatial to necham tak a budem cakat ci naaaaaaaaaaaaaahodou nieco nove sa okolo toho neudeje
jo, chce to vyladit, mě to teď jede opravdu parádně - mrkej na můj commandline soubor, s kterým mám zatím nejlepší výsledky:
-norestrictions
-framelimit
-renderquality=4
-shadowdensity=6
-texturequality=1
-viewdistance=45
-detailquality=45
-novblank
-width=1024
-height=768
-refreshrate=60
-availablevidmem=1000
-percentvidmem=100
-nomemrestrict
jen to rozlišení si vždy po vstupu do hry přehodím tak, abych měl pokrytou celou obrazovku - tedy zvýším ho v herním menu "options, graphic" nebo tak.. (dělám to jen proto, že tenhle novej komp má podivnou velikost monitoru - zatím jsem si jí nezapamatoval, haha).
(teď na to rozlišení koukám, je to 1280x768)
také se mi v tom grafickém menu vyplatilo přehodit si položku "reflection resolution" na "very high", čímž mě přijde, že se hra také zrychlila, i když je to divné..
a taky se dá někde vypnout ta debilní zrnitost, tuším že je to ale v nějaké jiné položce menu (game menu nebo tak) - "noise graphic" nebo tak...
hra se teď hraje fajn - jo, ještě jsem si hodil traffic density na 40, protože to bylo na 0.
video ze hry - měl jsem vyřídit toho 2hého mercedesa:
http://www.youtube.com/user/cortezzz200 ... 4rXGfWYldU
mám datadisk, tam je i editor na akce ze hry, takže tohle je přímo gameplay..