Sony Vaio VPCEB1S1E/WI
Dobrý den. Rád bych se zeptal všech, co vlastní tento notebook o názorya zkušenosti s ním. Jak je to s výkonem ve hrách, kvalitou zpracování a celkově v poruchovosti. Popř. jak probíhá reklamace u Sony (před tím jsem uvažoval o Pavilionu ale když jsem se dočetl o jejich kazovosti a následému zasílání až někde do polska tak jsem se zděsil)..potřebuji kvalitní, výkonný a hlavně spolehlivý notebook na VŠ.
Nevíte někdo nějaké podrobnější info, proč začali tyto typy NTB mizet z obchodů? zda jde o beznadějné vyprodání či nějaká vada? a popř. nemáte někdo zkušenosti s eshopem www.k24.cz Jedná se nejspíše o poláky, ale koukala jsem, že maj EB1S1E v černé variantě.
ja si myslim, ze su tak beznadejne vypredane, maju dobry pomer cena / vykon, ja som ale na svoj cakal len 8 dni, takze pohodka
Asus X53SV 15,6"(1366x768) i3-2310m,4Gb ram,500Gb 5400ot. hdd,geforce gt 540m 1Gb
Sony Vaio VPCEB1S1E 15,5"(1366x768) i5-430m,4Gb ram,500Gb 5400ot. hdd,ati radeon hd5650 1Gb(money back)
Sony Vaio VPCEB1S1E 15,5"(1366x768) i5-430m,4Gb ram,500Gb 5400ot. hdd,ati radeon hd5650 1Gb(money back)
-
- občas něco napíše
Náhradní baterie, recovery discs
Pánové a dámy, máte někdo zkušenost s nákupem náhradních baterií do notebooků Sony, popřípadě přímo do modelu E? díval jsem se na zbozi.cz a dát za baterii přes 3 tisíce mi přijde šílené. Jsou ceny tak vysoko jenom kvůli tomu, že jde o nový model, nebo Sony prostě vydělává na baterkách?
Ještě bych se chtěl zeptat, jestli by mohl někdo někam upnout recovery dvds. Moc díky
Ještě bych se chtěl zeptat, jestli by mohl někdo někam upnout recovery dvds. Moc díky
no myslim,ze ta cena sa nezmeni ani casom,niekde som cital,ze sony ma naozaj jedne z najdrahsich bateriek,ale potvrdit to neviem,kedze som baterku do booku este nikdy nekupoval. A ku tomu upnutiu recovery, sorry ale nemam tolko volneho casu aby som upoval 4 dvdcka
Asus X53SV 15,6"(1366x768) i3-2310m,4Gb ram,500Gb 5400ot. hdd,geforce gt 540m 1Gb
-
- občas něco napíše
Problem
Zdravim. Preinstaloval som Windows a formatol som C: a aj recovery particiu. Neurobil som si recovery dvd. Da sa teraz pocitac dostat do rovnakeho stavu ako ked som ho kupil ? So vsetkymi ovladacmi a utilitami ? Prosim Vas o pomoc. Keby ste mi napalili tie recovery DVD a poslali, zaplatim. Velmi Vas prosim o pomoc. Dakujem
-
- občas něco napíše
Tak par ovladacov som uz nainstaloval, napr. grafiku, zvuk, wifi a potom tie vaio power management, event service, control center... Ale iba control center funguje, pri ostatnom som nejaku funkcnost nezbadal napr. event service netusim na co sluzi... Jedine co ma zatial dost stve je ze pri stlaceni klavesi "Fn" a napr. f5 a f6 sa nic nedeje (nastavenie jasu). Predtym mi vybehlo take okienko s jasom a dal sa nastavit. Zvuk sa da nastavit, ale to okienko nevybehuje. Nevies nahodou ako to rozbehat ?
-
- občas něco napíše
Recovery DVDs
Dobrý den, byl by někdo z majitelů ochoten upnout někam nebo poslat dvd s ovladači? Když jsem reinstaloval system, mrknl jsem na web, vidim, že tam mají ovladače, říkám ok, pak si to naistaluji odtud, ale až po smazání C: jsem zjistil, že na webu Sony nejsou všichni... a třeba quick web access mi chybí... díky ©ubi
hellmast3r píše:Tak par ovladacov som uz nainstaloval, napr. grafiku, zvuk, wifi a potom tie vaio power management, event service, control center... Ale iba control center funguje, pri ostatnom som nejaku funkcnost nezbadal napr. event service netusim na co sluzi... Jedine co ma zatial dost stve je ze pri stlaceni klavesi "Fn" a napr. f5 a f6 sa nic nedeje (nastavenie jasu). Predtym mi vybehlo take okienko s jasom a dal sa nastavit. Zvuk sa da nastavit, ale to okienko nevybehuje. Nevies nahodou ako to rozbehat ?
Ja som nainstaloval tieto programy Sony a ide mi aj jas aj hlasitost:
VAIO Smart Network
VAIO Control Center
VAIO Power Management
VAIO Event Service
-
- občas něco napíše