Mám otázku,vybírám si nový notebooK,ale nevím jestli je rozumné koupit macbook pro,konkrétně ten novější v nejlevnější konfiguraci,ještě bych se chtěl zeptat,jak je na tom ta grafická karta,ta GeForce320M,teď mám 15" s ATI radeon HD4570,bude to alespoň na stejné úrovni?
Jak je na tom Mac OS 10.6 vs Windows?
Ještě jak je na tom třeba ThinkPad vs macbook? Myslím šasi..
Děkuji za informace
Macbook pro,vzít nebo nevzít?
Re: Macbook pro,vzít nebo nevzít?
ntr13 píše:Mám otázku,vybírám si nový notebooK,ale nevím jestli je rozumné koupit macbook pro,konkrétně ten novější v nejlevnější konfiguraci,ještě bych se chtěl zeptat,jak je na tom ta grafická karta,ta GeForce320M,teď mám 15" s ATI radeon HD4570,bude to alespoň na stejné úrovni?
Jak je na tom Mac OS 10.6 vs Windows?
Ještě jak je na tom třeba ThinkPad vs macbook? Myslím šasi..
Děkuji za informace
Ta NV je asi o 25%-50% výkonější.
OSX je upně něco "jinyho" jak wokna nedá se to takhle srovnat...
Ty macbooky mají tenké stylově řešené tělo duralové. Ale hlavně sou docela drahý. Btw. de tam dát i wokna bez problémů. Osobně bych si to klidně koupil mít zbytečně moc peněz (tak 3x větší příjem než mám) :0)
MSI GT729 (C2Q 9000, ATI HD4850)
MSI GX70 (A10 + HD8970)
MSI GX70 (A10 + HD8970)
-
- píše často
Re: Macbook pro,vzít nebo nevzít?
Windows vs. Mac - každý má své, ale rozhodně bych nekupoval macbook, abych na něj následně dával Windows, to je škoda (navíc další případná omezení z toho - např. výdrž atp.). Ujasni si, jaký software užíváš, zdali by Ti na Macu nechyběl (např. Word od Microsoftu, ač jsou samozřejmě alternativy, ale...), to je pak krásné hliníkové šasi k ničemu. Pak v případě Windows nějaký např. ThinkPad "T" atp.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“