Dobrý den,
rád bych požádal o radu ohledně výběru NB.
Požadavky:
-cena kolem 18 - 22 000 bez DPH
-kvalitní zobrazení
-záleží mi hlavně na výkonu a kvalitě provedení (CPU min. i5, graf. karta srovnatelná s HD 5650) (chci notebook který mi vydrží pár let:-)
-velikost d. tak 15 - 16 palců
-výdrž baterie... alespoň 3-4h
-min. 3x USB
-HDMI
-důležitá je pro mě dobrá klávesnice (numerická a aby se na ní prostě dobře psalo, vím, že je to dost relativní, ale za příp. zkušenosti s nějakou konkrétní řadou NB budu vděčný)
absolutně mi nezáleží na váze, velikosti pevného disku (mám externí), webkameře a pod.
Zatím je favoritem SONY VAIO EB1S1/WI, ale ten je na trhu už dost dlouho (tuším od ledna)... tak si říkám jestli se nevyplatí měsíc nebo dva počkat na něco lepšího.
Zajímá mě taky přepínání mezi normální a integrovanou graf. kartou. Je možnost sehnat notebook, který to umožňuje v této cenové kategorii?
Rady ohledně výběru NB do 22.000 bez DPH, př....
-
- občas něco napíše
Taky plánuju nový stroj a můj favorit je prozatím tento : http://www.acer.cz/acer/product.do;jses ... 4134865268
Fujitsu Siemens AMILO A1667G => Acer Aspire TimelineX 5820TG => Acer Aspire V15 Nitro Black Edition II
husy: ak kvalitní zobrazení = kvalitny displej tak to vaio tuto poziadavku nesplnuje. kvalita sasi je dostatocna pokial to vacsinu casu stravi polozene na stole.
kvalitny displej + core i5 + grafika na urovni hd 5650 + kvalitne sasi je v cene 22k bez dph nerealne. min jednu z tychto poziadaviek musis zrusit.
kvalitny displej + core i5 + grafika na urovni hd 5650 + kvalitne sasi je v cene 22k bez dph nerealne. min jednu z tychto poziadaviek musis zrusit.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Zpět na „Jaký vybrat notebook“