Deegr píše:Tak se mi podařil vyřešit problém s GSOD Je to tak jednoduché,až se divim,že mě to nenapadlo dřív. Stačí jen změnit takty karty,aby nebyli zaokrouhleny,jako jsou na základních taktech. Stačí ji dát jen třeba 712/1012 a je po problému. Ja jsem zkoušel FurMark na taktech 812/1111 a po deseti minutách jsem ho vypl. Karta měla už 100°C. Napište,zda to pomohlo i vám
Zdravím, můžete tu někdo napsat jak se mění takty u grafické karty ? Bylo byto vhodné, protože by se ještě ztišil chod ventilátoru a byla by asi i o malinko větší výdrž na akumulátor. Jak na to ? v tomto jsem úplný "neznaboh"
Ve windows používám takty 130/175 a ventilátor skoro není slyšet.
Moc tomu nerozumim, kdyz kartu podtaktuji na 130/175 tak po restartu je zase na 700/1000 (nebo tak nejak) Jak to tedy udelat, aby si podtaktovani urdzelo i po restartu ?
Deegr:ahoj,dneska ráno jsem zkoušel různé frekvence,většinou po 5min tma někdy jen pád do systému,po 5.pokusu jsem dal frekvence co včera šly těch 17mim a po 2,5min TMA...sem z toho moc smutný,že by na to mělo vliv to špatné počasi??? Mám tu verzi s i5...sou prostě věci mezi nebem a zemí...kdybych měl víc času dal bych čistej systém ale nevím nevím
Já osobně jedu na ovladačích 10.6 beta,jsou mnohem stabilnější a zatím jsem se s GSOD nesetkal. Hraju jak GTA4,kde bez změny frekvencí hra padá hned,jak vylezu z baráku,tak i Settlers 7. Po změně frekvencí to jede parádně bez GSOD.
Jinak problém je nejspíše v BIOSu grafické karty,protože jiní uživatelé použili BIOS z jiných notebooků a GSOD už se neobjevuje,ale nejede jim HDMI a powerplay. Samozřejmě tím ztrácí i záruku.Tak ASUS snad zapracuje na novém BIOSu na HD5870.
Ve windows používám takty 130/175 a ventilátor skoro není slyšet.
Moc tomu nerozumim, kdyz kartu podtaktuji na 130/175 tak po restartu je zase na 700/1000 (nebo tak nejak) Jak to tedy udelat, aby si podtaktovani urdzelo i po restartu ?
Já používám program MSI Afterburner,kde si můžeš nastavit profily,ale minimálně jdou použít jen takty 525/750. U této utility se dá nastavit automatické spouštění po startu windows.
Zdravím.
Chtěl jsem se zeptat jestli někdo hraje hru FALLOUT 3???
Hru mám s nejnovějším patchem 1.7 v české verzi,ale prakticky se nedá hrát !!! Pokaždých tak 15-20 minutách hra přestane reagovat a Vyskočí hláška že program přestal pracovat a je konec!!!!
Vyzkoušel jsem mnoho Cracků a nic Nemá někdo originál abych věděl že tam to taky nedělá????
Zdarky, lidi nemate tu nikdo na G73 photoshop CS4 nebo CS5 ??? me jde o to ze mi nejde zapnot podpora OpenGL ... kdyz ji zaskrtnu a dam OK tak mi photoshop spadne ( jinak bezim na original ovladacich ... novy mi taky padaly ) ... predem diky za odpoved ...
BTW.: jo a jeste nevite nikdo nahodou kde koupit originalni batoh pro ASUS G73 ???
predem dik za odpovedi
ahoj,někdy se mi stane že při spuštění se mi systém zasekne na obrazovce "spouštění systému windows" a nechce naběhnout,musím natvrdo vypnout a pak při dalším spuštění systém naběhne.Stává se to tak při každém třetím zapnutí,nemáte někdo tušení čím to může být? Dík všem
Takže jsem se zbavil toho nepříjemného GSOD jednou pro vždy. Provedl jsem flashnutí vBIOSu z MSI GX740 a GSOD je prostě jen vzpomínka,minulost Na flashnutí jsem použil program Radeon BIOS Editor
Deegr píše:Takže jsem se zbavil toho nepříjemného GSOD jednou pro vždy. Provedl jsem flashnutí vBIOSu z MSI GX740 a GSOD je prostě jen vzpomínka,minulost Na flashnutí jsem použil program Radeon BIOS Editor
Počkej, jakože máš ten asus g73jh a dal jsi tma bios z gx740? to fakt jde?