Zdravim
Mam dotazek ohledne vykonu CPU. Mam dneska uz starsi typ 6715s a najednou mi zniceho nic (2 měsíce sem nic neinstaloval, mam cca 4 mesice novej hadr) zacal litat vykon cpu. Bezne kdyz nic nedelam se drzi kolem 10%, pamet kolem 580Mb z 1000Mb, ale na plny to snad nikdy nevylezlo. Ale najednou zacal notebook delat kraviny a proste se drzi na tech 10%, najednou treba skoci na 100% a takhle sem tam poskakuje. Prichazi to narazove, nekdy pri hre, nekdy, kdyz nic nedelam, nikdy u CADu a hlavne z niceho nic. Prekazi mi to hlavne pri filmech, pac se to na cca 1s cely hryzne. Nevite nekdo co by to mohlo zpusobovat?? Diky za odpoved.
Problem s vykonem CPU (Vyreseno)
Problem s vykonem CPU (Vyreseno)
Naposledy upravil(a) Kop dne 09 čer 2010 21:24, celkem upraveno 1 x.
HP Compaq 6715s / AMD Turion™ 64 X2 1,99 GHz / ATI X1250 512MB / 250GB HDD / RAM 2 GB /
LENOVO ThinkPad Edge 14 / Intel Core i3 2,4Ghz / Intel HD Graphics/ 500GB HDD/ RAM 6 GB/
LENOVO ThinkPad Edge 14 / Intel Core i3 2,4Ghz / Intel HD Graphics/ 500GB HDD/ RAM 6 GB/
-
- píše často
Lidicky tak potrebuju helfnout, pac ten s**c to zacal delat castejc. Vykonem to nebude, vir sem tez vyloucil. De o to, ze proste pocitat se najednou z niceho nic, proste nezavisle na cemkoliv zacne trhat cca kazdejch 10s a na 1s se skubne, nekdy to parkrat udela a odezni, ale dnes mi to treba delal uz asi hodinu. Po restartu to odeznelo, ale ted to zase zacalo delat. Proste z niceho nic, nevite kde by mohla byt chyba?? Pamet i vyuzity CPU sou v klasickych mezich... Ja uz fakt nevim
EDIT: A Eset to taky nedela TAdy sem dal video nahraneho pri media playeru, myslim ze tam je dobre videt jak se pc seka
EDIT: A Eset to taky nedela TAdy sem dal video nahraneho pri media playeru, myslim ze tam je dobre videt jak se pc seka
Kód: Vybrat vše
http://www.youtube.com/watch?v=IKU0AiKWSGE
HP Compaq 6715s / AMD Turion™ 64 X2 1,99 GHz / ATI X1250 512MB / 250GB HDD / RAM 2 GB /
Teploty se dle speedfanu drzi kolem 40°C, takze tam nejspis taky problem nebude.Nejvice vytezujou system programy ekrn.exe cca 57888kB, svchost.exe cca 34000kB, explorer.exe cca 26000kb. S pameti se nedostanu na vic jak 560Mb v max. klidu, v zatezi napr. pri hre se nedostanu vic jak na 700Mb
-
- píše často
Takze jen pro zajimavost, pokud to tedy nekoho zajima , aspon bude vedet co ho ceka pokud to dela kraviny jako me... Na vine byl nakonec pevny disk, ktery se predevcirem nakonec kompletne sesypal (5 mesicu novej!!!!) Dal sem ho teda na reklamacku a okamzite ho vymenili za novy, takze hned ten den sem si ho jeste odnesl domu. Takze v tomhle docela parada, takhle si ja predstavuju vyrizeni reklamace. Pak se mi vyskytla jeste jedna vec, kterou sem teda absolutne nepochopil. Presto, ze jsem se nemohl dostat do BIOSu, kterej je zrejme u tohoto typu nejak chraneny, nebo nevim proc me to nechtelo pustit, se mi z niceho nic zacal objevovat Power on Password, ktery sem ale nikam nezadaval a ani se me nikde neptalo zda ho chci zadat... To uz sem myslel ze me klepne. Nastetsi stacila vyndat baterka na zakladni desce. Takze treba to v budoucnu nekomu pomuze, aby vedel co ho ceka....
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“