Noční BAR u LEONA - NONSTOP :)
-
- Moderátor
Nicméně, na auto padly všechny naše společné úspory, dostal jsem kupu peněz z domu jak se říká "do života" a ještě mám malý úvěr ze stavebního spoření, takže to není tak, že bych měl peněz na rozhazování a navíc je to moje první a na dlouho dobu taky poslední auto.
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
no vzhledem k tomu ze jsem prisel o praci tak ted nic moc ale dost penez mam bokem takze cerpam no ale taky to neni bezedna studnice..
Takze se snazim sehnat nejakou praci. ale i presto uvazuju ze si koupim novou hracku dell latitude X1 nejak me proste dostal ten ntb
Takze se snazim sehnat nejakou praci. ale i presto uvazuju ze si koupim novou hracku dell latitude X1 nejak me proste dostal ten ntb
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
-
- Moderátor
tak ja uz som 4 roky po skole takze financne uz pomerne ok, nestazujem sa. do dob nizkych prijmov pocas studia by som sa rozhodne uz vratit nechcel.
co sa tyka utracania za notebooky tak uz nastastie nemusim riesit ci si mozem W510 dovolit keby som chcel ale skor to ci moje poziadavky nesplni dostatocne aj notebook za polovicnu cenu a ci tu druhu polku neutratit za nejake ine zbytocnosti ako napr. dalsi objektiv pre zrkadlovku. co sa tyka kvalitnej fototechniky tak proti nej su aj drahe notebooky lacne. za tu som uz utratil podstatne viac ako za notebooky.
co sa tyka utracania za notebooky tak uz nastastie nemusim riesit ci si mozem W510 dovolit keby som chcel ale skor to ci moje poziadavky nesplni dostatocne aj notebook za polovicnu cenu a ci tu druhu polku neutratit za nejake ine zbytocnosti ako napr. dalsi objektiv pre zrkadlovku. co sa tyka kvalitnej fototechniky tak proti nej su aj drahe notebooky lacne. za tu som uz utratil podstatne viac ako za notebooky.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
-
- Moderátor
No jo, za zrcadlovyk bych taky utrácel. Před mnoha lety jsem si koupil jeden z prvních elektronických zrcadlovek panasonic DMC FZ10 s vynikajícím objektivem Leica a s tím fotím doteď. Tehdy to stálo závratných 20 tisíc. Mám ten Foťák rád, ale taky bych si chtěl časem koupit nějakou DSLR pro amatéry, ty ceny jsou více než příznivé.
Jinak ty se chystáš na W510? Já jsem teď několik týdnů kvůli zaneprázněnosti notebooky vůbec nesledoval, a myslel jsem si naivně, že už bude nabídka Tčkový TP u nás širší a prd. Stále doufám, že se objeví něco zajímavého s i5, ale nevím jak dlouho to čekání ještě vydržím a jestli mě to časem nepčestane bavit a nepřesedlám na nějaký Elitebook. Jiné řešení mě moc nenapadá...
Jinak ty se chystáš na W510? Já jsem teď několik týdnů kvůli zaneprázněnosti notebooky vůbec nesledoval, a myslel jsem si naivně, že už bude nabídka Tčkový TP u nás širší a prd. Stále doufám, že se objeví něco zajímavého s i5, ale nevím jak dlouho to čekání ještě vydržím a jestli mě to časem nepčestane bavit a nepřesedlám na nějaký Elitebook. Jiné řešení mě moc nenapadá...
Naposledy upravil(a) sirius1983 dne 25 dub 2010 21:48, celkem upraveno 1 x.
T420, X31
- swarm
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já už teď konečně taky nemusim řešit utrácení za notebooky. Na letošek mám v plánu dlouhodobý test dvou notebooků. Jeden (12" od lenova) už mám. Druhý (15" od Aceru), na hry, teprv bude. To je jedna z mála výhod této práce.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
-
- Moderátor
sirius1983 píše:Jinak ty se chystáš na W510?
chvilu som nad tym rozmyslal ale uz som viac menej rozhodnuty, ze mi to za tie peniaze nestoji. FullHD je pre mna prilis velke rozlisenie a pre mna az zbytocne vykonny a drahy HW. dost sa mi pacia aj 8540p/8540w ale na HP mam averziu z prace. skor zacinam uvazovat nad nahradenim 14" T42jky niecim vykonnejsim a relativne lacnym, pokial mozno niecim mensim a lahsim ako 15,4" T61, ktory si necham. mozno L412 a za usetreny rozdiel si kupim nejaky kvalitny macro objektiv alebo slusny teleobjektiv nad 200mm.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
byl aspoň nízkotučný?
Notebooky prej pak tloustnou, bacha na to!
mi se teda zatím nic vylít do ntb nepodařilo...
zato se mi podařilo při úklidu shodit z poličky nad ještě starým stolem těžítko na víko ntb (zavřené, naštěstí), takže tam byla taková malá dírka...
(už mám ale nový kryt, pač se měnily panty)
no a při čištění klávesnice se mi podařilo jednu klávesu prasknout při páčení šroubovákem
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
nízkotučnej nebyl a piše mi to "řžý" nonstop musim to nechat vyschnout.. no jako přibrat by nemusel, už ted je těžkej jak svi*a
Edit: Pánové, začínám milovat servis Fujitsu nejen, že vyměnili ten přehřívající se disk, ale vyměnili i pasiv, kterej byl v důsledku nehody trošku zkroucenej (v kufru neni dobry vozit notas), ale v předávacím protokolu je napsáno, že vyměnili i CPU Amd ZM-82 za nový ZM-82, ale při tom v notasu je ZM-86 ted tak děkuju klukům za ušetření financí
Edit: Pánové, začínám milovat servis Fujitsu nejen, že vyměnili ten přehřívající se disk, ale vyměnili i pasiv, kterej byl v důsledku nehody trošku zkroucenej (v kufru neni dobry vozit notas), ale v předávacím protokolu je napsáno, že vyměnili i CPU Amd ZM-82 za nový ZM-82, ale při tom v notasu je ZM-86 ted tak děkuju klukům za ušetření financí
[url]https://valid.x86.fr/na6qv4][img]https://valid.x86.fr/cache/banner/na6qv4-5.png[/img][/url]
Zpět na „Ostatní náměty k diskusi“