ntb na vš, okolo 16,5k

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
whoamoa
občas něco napíše

ntb na vš, okolo 16,5k

Příspěvekod whoamoa » 16 kvě 2010 13:54

cena: +- 16,5k
rozměr: 13 - 15"

procesor: net, programování, office, filmy, základní hry
grafika: když bude lepší (neintegrovaná) jen dobře, ale není rozhodující

výdrž: na FITku jsou na každým kroku zásuvky, ale i tak no, aspoň 5 hodin papírově ať to vydrží

touchpad matný (lesklý od Asusu s hrbolkama se taky dá)
čím míň lesku tím líp, ale není rozhodující (tak co bude to dohmataný)

No, nevím jestli radši menší (13") nebo větší (15"), rozlišení jsou v dnešní době stejný, ležet doma nebude, je to školy, takže s přenášením se počítá.

Měl jsem možnost chvílu dělat s Asusen UL30A, v pohodě stroj mě to přišlo... lehkej, malej, parádní výdrž, byl to vlastně favorit, ale pak jsem začal uvažovat jestli přecejenom není ULVčko tak trochu podstřel.

takže jsem se začal dívat po obchodech:

13":
ASUS UL30A - výdrž, hliníkový víko, ale má to ULV

HP 4310s - prakticky to samý jak 4510s, akorát bez numpadu, verze s 8článkovou má papírově přes 7h, ale podle fotek na alze ta baterka čouhá ven - to je asi jediný mínus toho ntb ( http://img.alza.cz/ImgW.asp?fd=FotoAdd&cd=no080f3-03 )

15":
Lenovo SL510 - papírově jen 4 hoďky, klávesnice je dobrá...

HP 4510s - grafika i procesor v pohodě, s 8článkovou dobrá výdrž, a navíc nečouhá jak u 13" ven

HP 45(3)20s - nejsou verze s 8článkovou (nenašel jsem), nadruhou stranu ten touchpad vypadá libově..., 13" už jsou celkem drahý

Zpět na „Jaký vybrat notebook“