Nejde zapnout Acer Aspire 7220

notebooky Acer (Aspire, TravelMate) a vše kolem
psykus
občas něco napíše

Nejde zapnout Acer Aspire 7220

Příspěvekod psykus » 18 kvě 2010 09:59

Dobrý den vespolek,snad jsem se neminul obsahem fóra a tento problém se tu ještě neřešil.Pokud ano,tak se omlouvám a prosím o nasměrování.Nyní již k samotnému problému.Když zapnu noťas,pouze jemně cvakne(najede harddisc)a po dvou,třech sekundách se vypne,znovu zapne,znovu vypne-vše s asi dvou,tří sekundovou prodlevou,než jej vypnu natvrdo vyjmutím baterie.Před tímto problémem byl naprosto v pohodě.Mám podezření na zdrojovou část základní desky.Nesetkal jste se někdo s tímto problémem(prý je toto u notebooků zn.Acer dost frekventovaná závada)?Servis toto údajně řeší opravou základní desky,což se mi v dnešní době výměnných systémů a desek moc nezdá a tak bych se vás rád zeptal,kolik by mohla taková oprava v servise stát?Předpokládejme taxu technika 450 Kč/hod,oprava desky 2.300 Kč.Kolik by mohl stát ten samotný díl+veškeré provozní náklady kolem?Děkuji vám za možnou pomoc a v případě nějakého bližšího dotazu se klidně ptejte.

kiposukjange
guru

Příspěvekod kiposukjange » 18 kvě 2010 10:39

Přesně tohle mně noťas dělal (Aspire 7220), když jsem do něj dal vadný procesor. Pořád se zapínal a vypínal. Po vrácení funkčního CPU už to zase jelo OK,takže možná, že se ten tvůj procesor odpálil. Zkusil bych sehnat jiný (na zkoušku). Pak se uvidí.
HP 8710p - C2D T7200 2.0GHz, NVIDIA Quadro 320M 256MB DDR3, 4 GB DDR2, HDD 250 GB SATAII 5400ot., 17" WXGA+ 1440x900, Windows 7 Professional x64.

Zpět na „notebooky Acer“