reinstalace Acer

notebooky Acer (Aspire, TravelMate) a vše kolem
linfe
občas něco napíše

reinstalace Acer

Příspěvek od linfe »

Ahoj, už mám rok a půl svůj Acer a jsou na něm pořád ty původní Windows, ale teď už jsou pomalý a občas vyvádí takové věci, že se nestačím divit. Potřebovali by přeinstalovat, ale já to nikdy nedělala ani pomocí těch CD, takže pokud byste byl někdo ochotný mi poradit jako totálnímu laikovi budu ráda :-)) Díky Kristýna
Krevety
Moderátor

Příspěvek od Krevety »

Pouzij acer eRecovery, na disku by mel byt skryty oddil s tovarnim nastavenim...
Samsung 730U
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)
potkanus
píše často

Příspěvek od potkanus »

Njn, myslim, ze v tomto pripade asi nehrozi to, co by hrozilo u me, ze prvni, co bych udelal po (vlastne pred) prvnim zapnutim ntb a instalaci winu, by bylo odstraneni zbytecne zazranejch 3-5 GB nejakou prekazejici zalohou od nejakeho chytraka z acersky fabriky :-D Ale myslim, ze instalaci windowsu by mel zvladat kazdy BFU, dyk to vede cloveka za rucicku...
Krevety
Moderátor

Příspěvek od Krevety »

no jedineho ceho se u notaku bojim je to, ze nikde nema k dispozici sata drivery resp. nema to disketovku, abys mu je moh dat, nemam s tim zkusenosti tak nevim, na desktopu se daji delat kouzla .)
Samsung 730U
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)
leon

Příspěvek od leon »

se zlobenim SATA driveru sem se setkal zatim akorat u Fujitsu Simenes
VK002
občas něco napíše

Příspěvek od VK002 »

je to jednoduché, jen vložíš první bootovací CD a pak jen měníš CD1-3 a na záver opět to boot CD a je to.
t-rotl
občas něco napíše

Příspěvek od t-rotl »

Mam takovy problem... A sice, ze jsem ztratil to Recovery DVD. Rad bych ten pocitac preinstaloval, ale bez nej to nejde. Nenapada vas co s tim? Diky
VK002
občas něco napíše

Příspěvek od VK002 »

Tak snad bych ti pomohl jedine, že mi napíšeš svoji adresu a já ti to CD vypálím a pošlu. :lol:
leon

Příspěvek od leon »

t-rotl píše:Mam takovy problem... A sice, ze jsem ztratil to Recovery DVD. Rad bych ten pocitac preinstaloval, ale bez nej to nejde. Nenapada vas co s tim? Diky

obrať se na servis ... na základě dokladu o koupi Ti dají nové Rcovery CD
crossetdante
občas něco napíše

Příspěvek od crossetdante »

t-rotl- v post screen (acer) macka alt plus f 10, zevraj ako divy to musis stlacat, mne to nejde ale je to v manuali
ACERtechnik

Příspěvek od ACERtechnik »

Leon
Prosmtě.... nikdo mu nic "dávat" nebude . Maximálně posílat na dobírku cca 1000Kč
leon

Příspěvek od leon »

no jasne ... me spis zajimalo, jestli ma odpovidajici doklad ;)