COMPAL FL90
Na webu VBI uváděj baterku 5200 mAh, v technickejch specifikacich už nejsou tak velkorysí, tam už uváděj jak 5200, tak 4800 mAh, a nakonec k tomu dávaj jen těch 4800
Compal FL90 (Intel Core 2 Duo 2 GHz, 2 GB RAM 667 MHz, GF 8600 GT 256 MB, Seagate 120 GB 7200 rpm NCQ, Wi-Fi-4965 A/B/G/Draft-N, BlueTooth, Windows Vista home premium, pokusy s Mandriva Linuxem)
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
v
no . . co se tyce tech CNP panelu .. imho mit prez celej zadek notebooku modrou parodii na matrix a mega logem intelu . . nevim nevim . .notebook potrebuju na praci, soucasne tak i na prezentaci prace na jednani .. kvuli tomu jsem si koupil prezentacni VAIO kdysi, ale nakonec to bylo vsem jedno na cem seto prezentuje . . prto chci neco vykoneho, aby na tom sla prace od ruky . . ale prijit na jednani notebookem s velkou matrix nalepkou, myslim, ze bych se za ten notebook stydel. Notebook mi bez nalepky docela vyohvuje . .cely cerny - bez loga .. neurazi, neohromi .. to mi staci ..
rozmyslam nad kupou notebooku a do oka mi padol tento Compal FL90..
zaujimali by ma hlavne nejake uzivatelske skusenosti s tymto šasi (ako je na tom konstrukcia, chladenie...)
este taky maly detail-vsimol som si ze na LCD displeji neni ziadna zapadka ktora by drzala displej v zavretom stave... nic takeho som vzivote nevidel a preto som z toho mierne zdeseny preto by ma zaujimalo ze ako vyzera tento "bezzapadkovy" system v praxi
zaujimali by ma hlavne nejake uzivatelske skusenosti s tymto šasi (ako je na tom konstrukcia, chladenie...)
este taky maly detail-vsimol som si ze na LCD displeji neni ziadna zapadka ktora by drzala displej v zavretom stave... nic takeho som vzivote nevidel a preto som z toho mierne zdeseny preto by ma zaujimalo ze ako vyzera tento "bezzapadkovy" system v praxi
no hele ja mel o taky strach kdyz sem to kupaval. Ale vcera mi ten notas prisel a sem z nej nadmiru spokojenej. Sasi je pevny, displej je krasnej, notes jede tischounce a kdyz natom clovek dela neco co notas zahreje tak se na chvily spusti ten vetrak kterej neni moc slyset. Co se tyce toho zavirani displeje-je to pevny takze ze zacatku to jde ztezka, jakmile prekonas urcitej uhel toho otevreni tak to povoli takze nehrozi ze by se to nekde samo otevrelo. Takze ja bych ti to doporucil i kdyz ho mam teprve druhy den.
-
- občas něco napíše
FL90 a FT00
No ja jsem se porad jeste neodhodlala objedna,t ale uz to musim rozhodnout. FL90 je fakt pekny a chvalite ho ale zvazuju jeste FT00 sice je to 14tka ale zas je lehci i kdyz ma horsi grafiku a psala jsem dotaz na notebooknamiru.cz a odpovedeli ze koncem pristiho tydne uz snad budou FT00 mit.
Co si o tom myslite ?
Co si o tom myslite ?
Re: FL90 a FT00
andywarhole píše:No ja jsem se porad jeste neodhodlala objedna,t ale uz to musim rozhodnout. FL90 je fakt pekny a chvalite ho ale zvazuju jeste FT00 sice je to 14tka ale zas je lehci i kdyz ma horsi grafiku a psala jsem dotaz na notebooknamiru.cz a odpovedeli ze koncem pristiho tydne uz snad budou FT00 mit.
Co si o tom myslite ?
pokud na tom nechces "smazit" ty nejnarocnejsi hry, pak radsi pockej ten tyden na mensi FT00. Taky sem o tomto sasi puvodne uvazoval, ale vyssi vykon a vetsi displej prevazily nizsi rozmery a hmotnost
ThinkPad T61p [Intel Core2Duo 2,40 GHz; 3 GB RAM 667 MHz; nVidia Quadro FX570m; HDD 160 GB GB 7200 rpm NCQ G-Force]