Dobrý den,
už delší dobu vybíram ntb na vejšku.
Chtěla jsem, aby nebyl nijak těžký (do 2kg, budu ho totiž přenášet každý den), aby měl dlouho výdrž, ale na druhou stranu i nějaký skušný výkon, abych na něm občas mohla spustit nějaké ty hry (primárně bude určen na internet, office, hudbu a filmy, ale dyž bude čas, tak si určitě něco ráda zahraju )).
Velmi mě zaujal
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=76265
co myslíte?
případně jaký jiný byste mi doporučili? (cena cca do 20tisíc) )
Dík moc;)
ntb na vš
-
- píše často
no když ti nevadí že to je acer, ale řada timeline je celkem povedená.
zrovna tenhle model kříží výdrž přes 6 hodin a vysokej výkon
ale nejsem si jistej jestli je Core i5 s HD5650 ideální kombinací do 13" krabičky co se týče teplot a přehřívání
já být tebou tak se na hry vyprdnu a koupím něco s integrovanou grafikou nebo když už chceš takovej výkon tak něco většího. stejně na 13" z toho hraní nebudeš mít takový požitek jako na 15,6" prostě od 13" booka bych nic jinýho než internet,office, a filmy nechtěl
zrovna tenhle model kříží výdrž přes 6 hodin a vysokej výkon
ale nejsem si jistej jestli je Core i5 s HD5650 ideální kombinací do 13" krabičky co se týče teplot a přehřívání
já být tebou tak se na hry vyprdnu a koupím něco s integrovanou grafikou nebo když už chceš takovej výkon tak něco většího. stejně na 13" z toho hraní nebudeš mít takový požitek jako na 15,6" prostě od 13" booka bych nic jinýho než internet,office, a filmy nechtěl
Lenovo W500 + Win 7 ultimate
ta grafika se dá přepínat na integrovanou a má vlastní okruh chlazení s vlastním větrákem a výdeche, /každý na jedné straně), kerý jede jen při aktivní grafice.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
no s těma hrama by to nebylo zas až tak horký, fakt jenom párkrát, dyž budu někde, kde nebude net (chata atd.). a větší asi fakt ne, přece jenom ho budu každej den tahat do školy a mě jako holce by se nějakej velkej ntb asi pěkně pronesl;))
taky sem právě koukala na to, že se dá přepínat ta grafika, což mi přišlo docela dobrý...takže dyž pojedu jenom net a office, tak by to snad mohlo dát těch cca 6h jenom na baterku na tu integrovanou grafiku
taky sem právě koukala na to, že se dá přepínat ta grafika, což mi přišlo docela dobrý...takže dyž pojedu jenom net a office, tak by to snad mohlo dát těch cca 6h jenom na baterku na tu integrovanou grafiku
Zpět na „Jaký vybrat notebook“