Assassins Creed 2
-
- píše často
Dneska mám jednu fajn perličku Pokud se podíváte na můj příspěvek o kousek výš, přiložil jsem screen ze hry, co mi vyvedl notebook. No během tý doby mi shořel už druhej zdroj (bože, jako by nestačilo, že se na tom daj smažit palačinky - ještě je to kolikrát poddimenzovaný) a tentokrát s sebou naštěstí nevzal celou základní desku, jako minule. Notebook je tedy v pořádku a protože mi za měsíc končí záruka, nehodlám riskovat smrt počítače kvůli opravdu kašoidnímu zdroji, co výrobce dodává (a není sám). Koupil jsem si teda 120W zdroj od Trustu a ten 90W vyreklamovanej od aceru uklidil do skříně pro případ nejvyšší nouze. Zapnul jsem Assassins Creed 2, a ten hnusnej grafickej bug zmizel. Žádný svítící město a podobný hovadiny. Vtip je v tom, že během tý doby jsem hru nijak nepatchoval, nesahal jsem ani na žádný ovladače, všechno je v původní konfiguraci, na který to takle blbo. Že by za to skutečně mohl poddimenzovanej zdroj a grafická karta pak dělala takovýhle lagy? Racionální vysvětlení neznám, v PC se během tý doby vyjma pár novejch dokumentů vůbec nic nezměnilo, jen ten zdroj. No zírám
-
- píše často