baterka na MSI GX600

notebooky MSI a vše kolem nich
fannaSk

baterka na MSI GX600

Příspěvekod fannaSk » 22 kvě 2010 03:32

Prosim Vas uz niekomu z prvych majitelov tohoto notasu viem, ze ste niektori tu na fore komentovali, ci vam uz niekomu odisla baterka. Pripadne kde ste kupili novu a za kolko?Nemienim investovat nejakych 3000kč za 9 clankovu , na ebay ju maju Anglicania za ovela mensiu cenu. Diik

kasper
píše často

Příspěvekod kasper » 22 kvě 2010 09:00

m1chael
píše často

Příspěvekod m1chael » 23 kvě 2010 03:05

koupil jsem originalni baterku ale tu co trosku vycuhuje myslim ze je deviti clankova a vydrz je PERFEKTNI:) kdyz mam podsvic. displeje napulku a vyplou wifi bluetooth tak vydrzí klidne i koholo 3:45 , se stejnym nastavenim ale zaplou wifi vydrzi okolo 3hodin a dokonce kdyz parim tudiz plne vytizenej tak vydrz je okolo 2hodin.

Coz je perfektni, drive s klasickou baterii byla vydrz okolo 2:15 a pri hrani drive vyrdzel nabaterii jen okolo hodiny.

Takze jestli ti nebude vadit ze ti necelej centimetr bude precuhovat tak si vem radeji tu deviti clankovou, dal jsem za ni tušim neco okolo 1700 primo z obchodu penta.cz, jeste jsem jim tam tenkrat psal jestli je urcite na muj model GX600PX a psall ze urcite a mell pravdu:D

ps:baterii jsem menil po 2letech a asi dvou nebo trech mesicu z duvodu velkeho opotrebeni akumulatoru neco okolo 85% tudiz sem tu puvodni baterii dost zlikvidoval ale zas vydrzelA neco pres dva roky coz je dost nato ze provozuji notebook trvale pretaktovany:D
LAPTOP = HP Spectre x360 13 Dark Ash Silver (i7-8565U, 16GB DDR4..)
EGPU = Mantiz Venus MZ-02 Space Grey + PSU Corsair SF600 600W 80 Plus Gold
GPU = PowerColor AMD Radeon RX Vega 64 8GB HBM2
DISPLAY = Samsung C27FG73 | ROUTER = NETGEAR Nighthawk X4S R7800

fannaSk

Příspěvekod fannaSk » 24 kvě 2010 00:01

No taku nejaku vydrz som cakal a kedze ja mam cez RightMark CPU dost rapidne znizenu voltaz kludne by os msa dostal na 4 hodiny horsie to bdue s cashom na nu...nenasiel som za taku cenu aku si ty uviedol mas tam nejake konexie v tej pente kedze si ju dostal tak lacno???ja som nasiel akurat toto http://www.penta.cz/msi-baterry-pack-pr ... 28765.html ...jedine potom pre mna ebay tam by ma to vyslo aj s dovozom na nejakych 1800Sk co je cca 60 eur samozrejme chcem 9 clankovu ten 1 cm ktory vytrca je pre mna nepodstatny

Zpět na „notebooky MSI“