tak prispejem aj ja svojim nazorom, notas mam 1,5 roku.
Vyhrady k HW: praskol mi palmrest pri firewire konektore, v zaruke vymeneny, najnovsie som zistil ze mam malu prasklinu na veku vedla plocheho kabla na pripojenie displeja ale na tom vnutornom plaste. Neviem ako sa tam spravila ani kedy vsimol som si to nahodou, zatial to nechavam tak. Baterka ma 70 cyklov, zatial v pohode, akurat neviem ci nahodou nieje vadny jeden clanok, zdalo sa mi ze posledna cast sa vybija nejako neumerne rychlo.
Co sa tyka SW, vista je strasna
, neskor som si dokupil 64bit, tou sa to zlepsilo, potom som testoval 60dni w7 enterprise, bug s prepinanim grafik a zvysenou spotrebou. Teraz mam tyzden nazad vistu zatial vsetko funguje ako ma bez problemu. Dufam ze este dlho bude
Jedine co mi vadi je dlhe startovanie a hybernovanie notasu ( oproti 7). XPcka som neskusal kvoli nemoznosti prepinaniu grafik. Zvysny soft od lenova funguje striedavo oblacno - napr present. director obcas nefunguje, wifi sa sem tam pri necinnosti pripojenia odpoji. Je pravda ze som za 50tisic cakal mozno viac, ale ako vidim na tomto fore mohol som dopadnut aj horsie
Lenovo ThinkPad T500 , T9400, 6GB RAM, crucial m4 240GB ssd, 4500mhd+3650, LED podsvietenie, 320GB Ultrabay, Win8
Lenovo ThinkPad X201