Problem s Intel WiFi Link 1000

Diskuse o veškerém příslušenství. Brašny, externí disky, přídanvé karty, WiFi atp.
noba
občas něco napíše

Problem s Intel WiFi Link 1000

Příspěvekod noba » 22 kvě 2010 14:33

Mam celkem velky problem u notebooku Asus G51JX s Wifi modulem Intel WiFi Link 1000. Strasne se mi meni rychlost pripojeni k routeru (wifi jde pres jeden strop) kolikrat se mi stane ze mam rychlost 1-11MB a nekdy staci s notebookem hnout treba o 2 cm a rychlost uz skoci 18-36MB. Podle Windowsu mam signal dobry jen se mi strasne meni ta rychlost. Routerem to asi nebude protoze pred tim sem mel MSI a tam se nemel zadnej problem. Ve stejne mistnosti kde svuj notebook pouzivam sem mel i jine znacky jako MSI, Acer, Dell a dokonce i s iPhonem sem tam nemel zadne problemy. Sestra ma Asuse asi za 12 000 kc a ma u me stabilne 48MB. Uz sem zkousel preinstalovat ovladace na wifine ale zatim mi vubec nic nezabralo. Uz sem opravdu celkem bezradnej. Jestli mate nejakou radu tak dekuju.

michalko58

Příspěvekod michalko58 » 22 kvě 2010 22:37

Skus nastavit v ovladacohc wifi aby sa neznizoval jej vykon, pripadne aby bol stale maximalny.

noba
občas něco napíše

Příspěvekod noba » 23 kvě 2010 10:33

Diky ale to uz sem zkousel a nepomohlo to.

michalko58

Příspěvekod michalko58 » 23 kvě 2010 14:42

Tak je este mozne, ze tvoj router sa proste nema rad s danou wifi kartou, alebo je zle v Asuse umiestnena antena... Vykyvy v rychlosti su pomerne bezne, ked si dalej od routera.

A akym standardom wifi si pripojeny? Predpokladam ze G, tak ak mas router s podporou N, skus ho prepnut iba na N a uvidis, ci problem bude pokracovat.

kvetinac

re

Příspěvekod kvetinac » 09 čer 2010 17:18

Pokud by se ti to nepodarilo vyresit, asi by pomohl externi WIFI adapter do USB, viz napriklad tento produkt od D-Linku, ktery podporuje i 802.11n:

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=67814

Zpět na „Příslušenství“