Ahoj. Mám na MSI GX 633 nainstalovaný win7 32bit. S tímto win jsem notebook užíval cca. 6 měsíců. Včera jsem měnil aktivační klíč, restartoval jsem notebook a najelo mi okno MSI, jako vždy ale dál už jen černá obrazovka s blikajícím kurzorem nahoře vlevo. Něco jako když např. zapomenu flasch disk v usb.
Dal jsem si teda bootování z dvdrom, po stisknutí F3 mi najede okno s výběrem zdroje bootování, potvrdím DVD a zase je jen černá obrazovka s blikajícím kurzorem nahoře vlevo.
Má někdo nějaký tip, jak rozjedu bootování, abych ty win opravil? Popř. jak zjistím, jestli neodešl HDD. Bios jsem zkoušel i se základním nastavením. Děkuji za informce.
Win 7, fungoval, už nefunguje a ani nabootovat nejde
Hnedka z kraje bych se pro jistotu zeptal, co má znamenat "měnil jsem aktivační klíč".
Jinak na test disku je na netu spousta aplikací - osobně jsem si vytvořil bootovací flashku s Hiren's programy (dá se dát i na CD) -> více ZDE.
Jinak na test disku je na netu spousta aplikací - osobně jsem si vytvořil bootovací flashku s Hiren's programy (dá se dát i na CD) -> více ZDE.
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“