insatace windows na hp 530?
insatace windows na hp 530?
ahoj,
dnes sem si koupil hp 530 s intel core duo T2050, 512 mb ram, 80 GB HDD.....a freedosem
když jsem chtěl instalovat windows xp professional , tak jsem postupoval přesně podle návodu, ale při instalaci to nenašlo žádný hdd.....v návodu bylo, že když žádný hdd nenalezne, tak že se má zmáčknout hned na začátku instalace F6...to jsem taky udělal, ale zase to HDD nenašlo....může mi někdo poradit?
dnes sem si koupil hp 530 s intel core duo T2050, 512 mb ram, 80 GB HDD.....a freedosem
když jsem chtěl instalovat windows xp professional , tak jsem postupoval přesně podle návodu, ale při instalaci to nenašlo žádný hdd.....v návodu bylo, že když žádný hdd nenalezne, tak že se má zmáčknout hned na začátku instalace F6...to jsem taky udělal, ale zase to HDD nenašlo....může mi někdo poradit?
když sem instaloval windows xp ......tak pak po restartu se mi tam zobrazilo NTLDR nenalezen........tak sem si našel na internetu návod jak se tý hlášky zbavit........udělal sem přesně co po mě chtěly a potom se mi tam zase zobrazilo NTLDR is missing.....................meví někdo co s tim mám dělat??moc děkuju za odpovědi
No to se divim, pac udajne s Vistama by nemel byt zadny problem. Urcite jsi to zkousel, nebo jsi to primo hned vypnul? Jinak ja jsem asi dva dny co jsem si koupil notas, resil problem se SATA, kdy jsem musel deaktivovat SATA Native mode abych mohl vubec nainstalovat WIN XP Pro SP2. Po dlouhem hledani jsem nasel zpusob jak to rozbehat, ale jak rikam chce to odhodlani hledat a zkouset Ted normalne valim s aktivovanym SATA Native modem ...
Prosim vas ako ste nainstalovali tie driveri aby sa dal supustit ten SATA mod ??
Lebo tie driveri som si stiahol z hp.com konkretne tusim ide o sp32478 a na druhom kompe ktorý ma disketovú mechaniku som vytvoril disketu tu nasledne skopcil na CD... ale neviem co s tým dalej kedže medzi tymi subormi nie je ziadny instalacny subor a ani mi nechce z toho cd bootovat ??
mozete mi prosim niekto poradit ako na to ??
Mam HP 530 - inak uplna spokojnost az na ten Sata mod
DAKUJEM !!!
Lebo tie driveri som si stiahol z hp.com konkretne tusim ide o sp32478 a na druhom kompe ktorý ma disketovú mechaniku som vytvoril disketu tu nasledne skopcil na CD... ale neviem co s tým dalej kedže medzi tymi subormi nie je ziadny instalacny subor a ani mi nechce z toho cd bootovat ??
mozete mi prosim niekto poradit ako na to ??
Mam HP 530 - inak uplna spokojnost az na ten Sata mod
DAKUJEM !!!
-
- guru
Zcela urcite tam je .inf soubor. Na ten staci kliknout pravym tlacitkem a zvolit "Nainstalovat" Kazdy ovladac nemusi mit megamolansky instalator...bohate staci instalovat pomoci .inf souboru
IBM Lenovo ThinkPad R60 - UL1HRCF
C2D 1.83GHz, ATi X1400, DDR2 2x1GB/667MHz, 120GB/5400ot, matný SXGA+ (1400x1050), WinXP Pro (downgrade z Visty)
C2D 1.83GHz, ATi X1400, DDR2 2x1GB/667MHz, 120GB/5400ot, matný SXGA+ (1400x1050), WinXP Pro (downgrade z Visty)
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“