Aspire a eRecovery Management

notebooky Acer (Aspire, TravelMate) a vše kolem
gloomyens
občas něco napíše

Aspire a eRecovery Management

Příspěvekod gloomyens » 28 kvě 2010 23:51

Dobry den, mam notebook Acer Aspire s "Empowering Technology". Vytvoril som si cez eRecovery Management Full Backup. Ale teraz ked si ju chcem obnovit tak to pyta odomna nejake heslo. Urcite som tam pri zalohe ziadne heslo nedaval, ani v prirucke som nijake heslo nenasiel. Tak neviem co je to za vtip vyrobcu notebooku alebo toho co tam instaloval povodny Windows alebo co to znamena, ale rad by som vedel ci sa to heslo neda nejako zistit alebo ci tam je nejake univerazlne. Dakujem.

gloomyens
občas něco napíše

Příspěvekod gloomyens » 29 kvě 2010 12:28

OK, dakujem... Keby to este niekto potreboval - Na internete je plno navodov od Bootovacich Linux Live systemov az po PARTEDIT a nastavovanie nejakeho cisla ale nic nefunguje... Spolahlio si mozete stiahnut dobry soft od Paragon - Paragon Partition Manager, kludne DEMO, a po instalacii uvidite skryty disk po spusteni programu, najdete si subor aimdrs.dat a date export, ulozite ho niekde inde a v nom je heslo.

stavač
guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod stavač » 29 kvě 2010 13:09

Mal by si si ndobre prečítat navod od a notbuku lebo tam je presne napisane jak sa obnovuje system a na čo služi eRecovery managment, eR.M. ti slúži na vyrobu Recovery DVD operačneho systemu, ked chceš obnovit system tak v prvom rade chod do biosu a tam zapni D2D, reštart, stlač ALT+F10 a možeš obnovovat
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk

Zpět na „notebooky Acer“