HP ProBook 4515s - problém s wi-fi

notebooky HP - Hewlett-Packard (Compaq, Pavilion, Presario) a vše kolem
Ziko

HP ProBook 4515s - problém s wi-fi

Příspěvekod Ziko » 29 kvě 2010 13:32

Dobrý den,
Zakoupil jsem si HP ProBook 4515s bez OS, nainstaloval sem si na něj tedy W7 Ultimate x64. Vše šlape v pohodě až na wi-fi. Nainstaloval sem všechny potřebné drivery ze stránek výrobců ale nic. Hlásí mi to, že WIFI je zakázána, ale přitom ji mám v biosu povolenou. Pokud instaluju nějaké ovladače, tak mi to napíše že "zařízení není připojeno" , ale přitom mi kontrolka wifi/bluetooth svítí. A ve správci zařízení ji to ukazuje jako "Síťové připojení" ovšem však jako nenainstalované, akdyž dám instalovat ovladač z Windows Update, tak to nic nenajde a pokud zvolím instalaci driveru z nějaké složky, tak to píše, že wi-fi není připojena. Nevím si s tímto problémem rady, aproto prosím o pomoc. Děkuji.

klvy
píše často

Příspěvekod klvy » 29 kvě 2010 19:18

Nemusíš ji ještě povolit v HP Wirelles Assistant, který se spouští v trayi?

Ziko

Příspěvekod Ziko » 30 kvě 2010 09:52

V HP Wireless Asistant, mi to píše že toto zařízení není povoleno, ať ho zkusím povolit ve správci zařízení, tam je to však taky povoleno. Jinak ten "Tray" je prosímtě co? Děkuji.

klvy
píše často

Příspěvekod klvy » 30 kvě 2010 13:14

Tray je ta oblast vedle hodni napravo dole. Jinak pokud ti toto píše ten Wirelles Assistant, tak to máš asi zakázané v BIOSu. Mrkni tam, vím, že tam k WLAN bylo více voleb a mě to povolila myslím Embedded WLAN.

Ziko

Příspěvekod Ziko » 31 kvě 2010 10:51

Aha. No i v biosu mám vše povolené nechápu to. Ve správci zařízení to sice mám, ale mám to pod záložkou "další zařízení" -> "síťová zařízení" ale je to jakože nenainstalované (je u toho oranžovej trojúhelník). Vubec si s tímto problémem nevím rady :(

Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“