mysql chyba, spěchá
mysql chyba, spěchá
Nazdar lidi, chci se dostat na určitý stránky na netu, duležité pro moji práci, ale nemužu se na ně dostat v žádném prohlížeči, vždy to vyhodí tutu chybu :
Could not excute code.
/hosting/www/iphonefree.cz/www/redirect_download_link.php (line 11) -> all_download_links(3137)
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'FROM download_links WHERE id=3137' at line 6
už jsem i skoušel stahovat MySQL server 5.1 ale ani to nepomohlo
Could not excute code.
/hosting/www/iphonefree.cz/www/redirect_download_link.php (line 11) -> all_download_links(3137)
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'FROM download_links WHERE id=3137' at line 6
už jsem i skoušel stahovat MySQL server 5.1 ale ani to nepomohlo
Acer Aspire 6920G , T5750 2.0GHz , nVidia GeForce 9500M GS 512MB
-
- guru
Na těch stránkách prostě mají chybu v kódu SQL, ty s tím nic neuděláš a to, že si stáhneš MySQL ti je naprosto k ničemu protože SQL běží na serveru, kde jsou ty stránky a co máš ty v PC na to nemá žádný vliv. Tento balíček bys uplatnil jedině kdybys chtěl vytvářet nebo testovat své vlastní stránky s databází na localhostu (tzn. na svém disku).
HP 8710p - C2D T7200 2.0GHz, NVIDIA Quadro 320M 256MB DDR3, 4 GB DDR2, HDD 250 GB SATAII 5400ot., 17" WXGA+ 1440x900, Windows 7 Professional x64.
pracuji se softwarem Eliška pro obchodní zástupce CMSS ... jde mi o to že po instalaci a přeinstalaci mysql servru kvuli tomu programu eliska na mých win 7, mi přestaly jet nějaký stránky , na jiných počítačích jedou bez problémů, tak jsem myslel že chyba je u mě v notebooku . Bohužel nevím co s tím
-
- guru
Ano, pro ukázku vám dám příklad těchto stránek - http://iphonefree.cz/download_links.php ... ation_game ,protože firemní stránky uvést nemůžu, ale vyskytuje se tam uplně přesně stejná chyba po kliknutí tady na těchto stránkách na první odkaz
Could not excute code.
/hosting/www/iphonefree.cz/www/redirect_download_link.php (line 11) -> all_download_links(2528)
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'FROM download_links WHERE id=2528' at line 6
po kliknutí vyskočí tato chyba.. skouším to na jiném pc, a tam se stránka otevře...Nevím co s tím tak jestli nějaký nápad , Pokud Vám to také po kliknutí nejede tak to potom taky už nebudu řešit a skusím downgrade na xp kde mi to vždy jelo
Could not excute code.
/hosting/www/iphonefree.cz/www/redirect_download_link.php (line 11) -> all_download_links(2528)
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'FROM download_links WHERE id=2528' at line 6
po kliknutí vyskočí tato chyba.. skouším to na jiném pc, a tam se stránka otevře...Nevím co s tím tak jestli nějaký nápad , Pokud Vám to také po kliknutí nejede tak to potom taky už nebudu řešit a skusím downgrade na xp kde mi to vždy jelo
-
- guru
Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“