Acer Aspire 5520g nenabíhá
Acer Aspire 5520g nenabíhá
Zdravím,mám problém se svým Acerem 5520g když jsem včera ve Windows dal hybernaci a pak ho zkusil probudit nenaskočil obraz tak jsem notebook vypnul na tvrdo tlačítkem pak ho zkusil zapnout a naskočí mi jen logo Acer a dal se nic neděje kolikrát se LCD nerozsvítí vůbec jen svítí kontrolky a jede větráček prosím poraďte co mám dělat děkuji
- Chlebovnik
- guru
- stavač
- guru
- Kontaktovat uživatele:
[quote="Vlastimil91"]No pro přeinstalování stačí udělat jednoduchou věc. Až ti najede logo ACER tak stiskni klávesi ALT + F10 a ono se to přeinstaluje. No kdyby ani toto nešlo tak bych dával vinu HDD že mohl odejít do věčných lovišt.
No to si dobre napísal ale aj tak mosí íst do biosu cez klavesu F2 aby skontroloval či má zapate D2D lebo bez toho nespustí obnovenie cez ALT+F10, v tom prípade bi nemusel ist zapat D2D keby PQSERVICE cez diskoveho managera ako norton, acronis a podobne označil ako aktívne a tím padom by sa spustil skrytí oddiel lebo C:/ v ktorom bol operační system nie je aktívny
No to si dobre napísal ale aj tak mosí íst do biosu cez klavesu F2 aby skontroloval či má zapate D2D lebo bez toho nespustí obnovenie cez ALT+F10, v tom prípade bi nemusel ist zapat D2D keby PQSERVICE cez diskoveho managera ako norton, acronis a podobne označil ako aktívne a tím padom by sa spustil skrytí oddiel lebo C:/ v ktorom bol operační system nie je aktívny
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk
-
- guru
Ved si sam napisal : kolikrát se LCD nerozsvítí vůbec jen svítí kontrolky a jede větráčekM4C4 píše:Ale kdyby odesla grafika tak by me to naskocilo s pruhama pres obrazovku nebo tak neco ne ??
Podlamna ked po zapnuti len ide vetrak bez obrazu a svietia kontrolky tak sa odporucala ta nvidia 8400 do pekiel kde raz skoncia vsetky ...
Predpokladam ze budto je sucastou dosky alebo v slote ta VGA a oprava bude v oboch pripadoch tak okolo 300 euro aj s pracou coz sa neoplati opravovat uz .
ThinkPad T420@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Think service engineer .