j.matrix píše: najnovsie som zistil ze mam malu prasklinu na veku vedla plocheho kabla na pripojenie displeja ale na tom vnutornom plaste. Neviem ako sa tam spravila ani kedy vsimol som si to nahodou, zatial to nechavam tak. Baterka ma 70 cyklov, zatial v pohode, akurat neviem ci nahodou nieje vadny jeden clanok, zdalo sa mi ze posledna cast sa vybija nejako neumerne rychlo.
mam ten isty problem ako j.matrix ja mam thinkpad rok a je to jedna z prvych t500 rok stal na sklade a kupil som ho z vypredaja ci co to bolo vtedy v najslabsej konfiguracii aku t500 ma, dam moj nazor: tak klavesnica sa mi vidi velmi vyklepana, naschval som si k nej dokupil extra klavesnicu, palmrest zgripe, bateria posledny clanok sa tiez rychlo vybije a neindikuje dobre poslednu polhodinu, a takisto sa mi zda ze puka plochy datovy kabel na veku displaya, disk sa mi zda hlucny a tuka ale hlucnost je asi v miere
keby som kupoval notebook teraz tak by som urcite kupil repasovany t61 alebo r61 so zarukou 2 roky ako najnovsi thinkpad ale mozno by som aj siahol aj po t410/t510/r400 keby boli v dobrej cene, hovori sa ze "kazde ho*** ma svoje muchy" aj thinkpady ich maju, este dobre ze nemam prepinatelnu grafiku
.. nahodou nevie niekto ako to je s tym praskanim datoveho kablu ? moze prasknut? brat pobedal ze to sa iba odlupuje farba, obraz je OK cize dnu este neje poskodene nic.