Nějakej odkaz kde bych ty optimalizovaný ovladače moh sehnat..? Hodim si je do druhýho systému a gamesy budu pařit v jiným..
..podívam se na to, jen nemam zrovna volnějš tak jestli by ste mi neřekli přibližně kde aspon hledat..na origoš str výrobce..?
Ntb na výšku do Brna - stavební inženýrství
-
- guru
Tak na stránkách výrobce určitě ne. Řekněme to tak, že tyto ovladače nejsou zrovna v zájmu výrobce grafických karet... Jsou to v podstatě hacknuté ovladače z drahých profi karet FireGL od ATi nebo Quadro od nVidie Pro více info pohledej tu na fóru, už jsem to tu párkrát rozepisoval... Jinak výkon ve hrách nějak dramaticky hodně neubírají...max pár procent, ale osobní zkušenost nemám bo hry nehraju.
Hledej na Guru3D [odkaz]
Hledej na Guru3D [odkaz]
IBM Lenovo ThinkPad R60 - UL1HRCF
C2D 1.83GHz, ATi X1400, DDR2 2x1GB/667MHz, 120GB/5400ot, matný SXGA+ (1400x1050), WinXP Pro (downgrade z Visty)
C2D 1.83GHz, ATi X1400, DDR2 2x1GB/667MHz, 120GB/5400ot, matný SXGA+ (1400x1050), WinXP Pro (downgrade z Visty)
jdu taky do brna na stavebni inzenyrstvi, a jdu ze stavebky. uz ted ti chci rict ze nic se slabou grafarnou bych nebral. nejen ze na tom budu hrat na kolejich hry, ale kdyz doma rysuju v ArchiCADu nebo v prvaku v AutoCADu tak jako na slabych kompech je to fakt hruza. vim ze se to prvni rok moc nevyuzije ale nadruhou stranu vim co je to rysovat v ruce ja sem totiz hrozny cune a vsechny rysy v ruce sem nemel lepsi znamku nez trojku jak prisli kompy tak uz to bylo lepsi... ja bych ti doporucil FL90. Taky sem si ho pred tydnem objednal a ver mi ze vim proc doma mam desktop s Opteronem 148 a GF 7900GT. A i to neni v CADu zadnej rychlostni zazrak. kdyby si okusil nejpomalejsi kompy ve skole (vykonostne asi jako notebook s GO 7300) tak by ti hrablo... kazdej pohyb v 3D nebo jen zoomovani v propracovanym pudoryse je DĚS ! proto uz chci jen vykonej komp (nakonec tedy zvitezil notas)... tak napis kdyztak tvoje icq at pokecame kde budes na koleji nebo tak
Asi si nakonfiguruji ntb na www.vbi.cz ten FL90, protože si tam můžu hodit co chci a s docela našlapanou grafárnou. Takže už asi jenom budu čekat na začátek září a pak si ho objednám. Pokud nenajdu do té doby ještě něco přijatelnějšího
já nevím, ale docela hodně lidí mi tvrdí, že ASUS není moc dobrá značka na ntb. Takže asi zvolím FS, docela se mi začal líbit http://www.velkosklad.cz/index.php?sekc ... ozi=601169 Na začátku září má přijít prý výrazné slevnění procesorů C2D, protože mají přijít na trh nové, tak uvidíme
Zpět na „Jaký vybrat notebook“