Tak chtěl bych založit takovou všeobecnou diskusi o WoW
Tak hrajete? Free nebo Official? za koho?
World of Warcraft - Diskuse
hmm
Tziky píše:Hraju lineage2 neofiko l2j server 2x rate, soultaker,noblesse 82lvl
Subclas tyrant lvl 75
Dalsi subclas budouci warlorlord
WoW me prijde moc lehke,ale zalezi na rate
Wow neni moc lehke ani omylem. Ona totiz ta hra umoznuje to hrat ruznym zpusobem na ruzne urovni. pokud si zahrajes par hodin tydne tak ti staci hrat ty jednodussi veci a na tu nejtezsi cast se nedostanes ( pak se to muze zdat lehke). Napriklad HC 25man raidy do poslednich instanci nejsou jednoduche. Problem je spis v tom ze ta nejtezsi cast wow je o sehranosti vetsi skupiny lidi a vyzaduje krome jiného taky hromadu casu, pripravy a spolecného usily, ale tu tezsi cast hraje ve wow jen par procent hracu (mozna prave proto ze je to narocne) ...
MSI GT729 (C2Q 9000, ATI HD4850)
MSI GX70 (A10 + HD8970)
MSI GX70 (A10 + HD8970)
ja jedu only pvp, sice neofic instant 80 ale expení mi už lezlo krkem.
Takhle prsote jenom jezdím bg a zvedám rating- což sem delával taky na blizz rat servru a raidy sem nikdy nejezdil.
Na wow me baví to jak se to musí sehrat když se chce dát dobrej rating a nejvíc ten boj o rating je proste supr, porazit nekoho a nebo řešit taktiky.
Takhle prsote jenom jezdím bg a zvedám rating- což sem delával taky na blizz rat servru a raidy sem nikdy nejezdil.
Na wow me baví to jak se to musí sehrat když se chce dát dobrej rating a nejvíc ten boj o rating je proste supr, porazit nekoho a nebo řešit taktiky.
-
- občas něco napíše
pokles fps
cus, hele tak využiju tohohle vlákna, teed nedávno jsem začal hrát wrath na
http://www.mironet.cz/gigabyte-q1580p93 ... +dp101408/
Na highest detaily kromě view distance jede naprosto v pohodě, FPS pod 40 nejde, většinou je okolo 55-65, záleží na oblasti no. Ale občas se mi stane že FPS zničehonic spadne třeba na 10-20 a začne se to nehorázně sekat. Zkoušel jsem snížit detaily a vubec to nepomohlo, na druhou stranu kdyby to způsoboval třeba net tak by neklesalo FPS ne? drivery mám nejnovější, kamarád s Radeonkou 4650 která je podle notebookcheck.com o něco horší všechny oblasti zvládá bez sekání už fakt nevím čím to může bejt
edit: jednou se to v nějaké oblasti seká, pak vypnu počítač, připojím se ráno a v té stejné se to neseká.. díval sem se do správce úloh hned jak se to začne sekat a nic co nemá běžet neběží..
http://www.mironet.cz/gigabyte-q1580p93 ... +dp101408/
Na highest detaily kromě view distance jede naprosto v pohodě, FPS pod 40 nejde, většinou je okolo 55-65, záleží na oblasti no. Ale občas se mi stane že FPS zničehonic spadne třeba na 10-20 a začne se to nehorázně sekat. Zkoušel jsem snížit detaily a vubec to nepomohlo, na druhou stranu kdyby to způsoboval třeba net tak by neklesalo FPS ne? drivery mám nejnovější, kamarád s Radeonkou 4650 která je podle notebookcheck.com o něco horší všechny oblasti zvládá bez sekání už fakt nevím čím to může bejt
edit: jednou se to v nějaké oblasti seká, pak vypnu počítač, připojím se ráno a v té stejné se to neseká.. díval sem se do správce úloh hned jak se to začne sekat a nic co nemá běžet neběží..
no
FPS ve wow klesá i na nejvýkonnějších grafikách obecně například v dalaranu, kde je hodně postav (na 5870 tak fps se vším na max. a 1920*1200 padá na 40 z konstantníxh 60) nebo při boji v raidu a hromadném nasazení aoe kouzel...
MSI GT729 (C2Q 9000, ATI HD4850)
MSI GX70 (A10 + HD8970)
MSI GX70 (A10 + HD8970)