Takže... noťas vlastním už dva měsíce. Za tu dobu byl zaslaný jednou na reklamaci. Odešla grafická karta. Vždy sem instaloval original ovladače od ATI. Ty nejnovější házeli chyby GSOD a další problémy. CSko mi třeba nejelo pod OpenGL ale jen v D3D..atd. Po čase se mi začaly objevovat tzv. artefakty, chyby v grafice. různé čáry, linky - hrůza. A to jen proto, že jsem experimentoval s různýma verzema ovladačů grafiky (vždy ale ATI). Proto bych kašlal na nějaké nové ovladače a nechal si tam ty původní se kterými book šlape bez problémů. Jsem jen rád, že mě prošla reklamace a vyměnili mi grafickou kartu
Počkejte si raději na ofiko ATI ovladače, které už budou řešit GSOD.
Další problém jsem měl s biosem, který byl flashnut přes winflash. Přestalo mi svítit podsvícení klávesnice. Takže znovu reklamace. Toto je bohužel od ASUSu docela vývar, musí se fleshovat v biosu pomocí easy flashe. Nikde na supportu ASUS jsem to ale nenašel. Existuje na to "něco" servisák mi k tomu nechtěl nic říct. Údajně výrobní tajemství
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Je to ale něco s fleshem biosu, kluk se přeřekl
Zatím nemám žádný jiný problém a určitě si počkám až bude oficiální oprava, která bude ověřená uživateli, že nové ovladače grafiky už opravují chybu GSOD. Do žádných experimentů se už nepouštím
Raději počkejte a vyvarujte se možným reklamacím
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)