Sony VAIO Y21S1E - takt procesoru Intel U5400 EDIT: pískání!
-
oneill_sx1
- píše často
Já bych mu šanci také dal, ale tento pískací problém jsem řešil už u modelu EB [ ODKAZ ]
Takže jsem věděl, že se toho zbavit prostě nedá. I to EB jsem vrátil a neměl jsem jedno
.
U toho modelu s úplně odlišným HW jsem tuto situaci vůbec nečekal, prostě nechápu jak je to možné. Ale teď už jsem to nezkoumal pouze sám, ale i s kamárady co se o NB zajímají a došli jsme ke stéjnému závěru, snést se to prostě nedá.
Má tady teď někdo nový notebook (i jiné značky), píská??
Takže jsem věděl, že se toho zbavit prostě nedá. I to EB jsem vrátil a neměl jsem jedno
U toho modelu s úplně odlišným HW jsem tuto situaci vůbec nečekal, prostě nechápu jak je to možné. Ale teď už jsem to nezkoumal pouze sám, ale i s kamárady co se o NB zajímají a došli jsme ke stéjnému závěru, snést se to prostě nedá.
Má tady teď někdo nový notebook (i jiné značky), píská??
-
oneill_sx1
- píše často
Hikoki: tak neni to az tak zajimava vec, protoze je to zname a kdo to tady sleduje od zacatku a absolvoval uz par vymen Ecka, Fka .. cehokoli, tak vi, ze tech druhu piskani je nekolik. Servisak mluvi o jinem problemu s piskanim, nez se resi v tomhle vlakne. Ty repraky vs. spatny driver skutene byly problem u F serie, ale krome toho je tady jeste dalsi piskani (u F treba jeste chlazeni) a take piskani v souvislosti s elektronikou, coz se resi tady (a ocividne to neni zalezitost jen Sony).
Máš pravdu. Byl sem dnes v Sonycentru u Janáčkova Divadla tady v Brně, kde byl jeden mladší a velmi ochotný a navíc informovaný prodavač, a tak jsme to probrali. Nic nepředstíral, uznal , že řada notebooky s ULV procesory vydává vysokofrekvenční pískot, který ale prý většina starších lidí opravdu neslyší. Takže chudák RS11 má holt smůlu, že je mladej a ještě má netopýří uši
. Já jsem opravdu nic neslyšel, ač tam bylo skoro úplné ticho a dával sem ucho úplně k notebooku.
Dostal se ke mě Dell Studio s i5 a teda upřímně... letěl z domu rychleji než přiletěl
ten pískot je u těch nových notebooku opravdu děs a hrůza. "Děkuji bohu" za muj notas postaveny na Amd, který nevydává žádné pazvuky
.. po nedávném pískajícím EB mi přez práh nepujde nic s intel iX 
[url]https://valid.x86.fr/na6qv4][img]https://valid.x86.fr/cache/banner/na6qv4-5.png[/img][/url]