1234678:
Ahoj, předpokládám, že když píšeš slovensky, tak seš ze Slovenska a máš verzi s procesorem i5, které se jako jediná Y560 prodává na Slovensku, pokud se nepletu.
Zkus testovat nějaké hry, kde by se ten problém třeba mohl projevit, ale předpokládám, že výrobí série pro Evropu budou dobré..
Podej pak nějaké info
zatím díky.
edit:
Aha, tak na slovenský alze mají i verzi s i7.
Benda:
Procestoval jsem celou Prahu
, do Mironetu pro wifi router
, pak do Alzy a pak do CZC.
V Alze mají vystavěný jen Y550p, to znaméná to samé jako Y560 akorát s horší grafikou..Nicméně jsem si homl Y560 prohlédnout na skladě ale nezapnutou..Desing podobný dá se říct skoro stejný jako Y550, prostě moc pěkný..bohužel zapnout mi ho nedovoli..Pak jsem se ptal na prodejnost, během 3 dní co ho prodávají jich bylo prodáno celkem 5 kousků a zatím žádné reklamace. Chtělo by to aby někdo testoval tu verzi s i7 tady u nás..Sečteno potrženo - zatím je to v pořádku..
Já to plánuju, tak, že přijedu 5. července z dovolený, pak zavolám do Alzy jak to vypadá s reklamacema na Y560, pokud vše bude okey, tak jdu do něj..to znaméne za 12 dní bych ho mohl mít.
toť vše..
edit:na YT přidali nové video, kde jsem psal do komentářů, jak to je vůbec s tím problémem..Problém není prý v display ale v softwaru od Lenova.., takže snad tak horké to nebude..
http://www.youtube.com/watch?v=GzwhMx29WfI
citace co psal v bulharštině, prohnal jsem to googlem:
"Některé modely Lenovo má problém s použitím softwaru Lenovo. Když změníte jas displeje (jas), jako maximálně 10 software Lenovo automaticky vrátí úroveň jasu 4 nebo 5. Zdá se, že to je nekompatibilita mezi software Lenovo a Windows 7.
Rozhodnutí je jednoduchý - aninstalirayte (odinstalovat), software pro Lenovo!"