Asus G73JH
kamca píše:Dobrý den.
Chtěl bych se zeptat když mám model ASUS G73JH-TZ062V který má-
systémová paměť: 6GB (3 x 2GB) DDR3 1066MHz
Pomohlo by kdybych dokoupil jednu 2GB pamět aby tam bylo 8GB??
Byl by nějaký znatelný rozdíl třeba ve hrách???
Jenom mě to zajímá....
Ne nepomohlo, 6Gb je dost a nevím o žádný hře která by tohle využila. Já sem měl spuštěno mil. aplikací, wowko, který brutálně žere paměť a ještě jsem měl přes 1Gb volný ram. A když by ti to došlo, tak máš virtuální (je to lepší než drátem do oka) a tuším že tahle verze má jenom 3 sloty na RAM.. Takže by si musel koupit třeba 2x4Gb a ty jsou ku*** drahý ještě..
ASUS G73JH - i7, 6gb DDR3, fullHD, ATI 5870
No musel bych to otestovat,ale počítej s podobnými FPS.DonSalieri píše:A kolik FPS? Moje stolní 4870 gddr5 1gb to dá podle situace. Minimum 10 a maximum v menší bitvě asi 60...
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Možná tu bude ale tím, že mám strašně slabý procák (Phenom X3 8650) a ještě slabší zdroj (EUROCASE), ve hrách dávám max. 75 fps, v každé, ale nevím proč. Na 75 se to vždycky zasekne. ALe záhadou je, když hraju L4D2, FPS naskočí i na 250
Jinak to teda testni, jestli máš přístup k multiplayer BFBC2. Potom dej vědět třeba přes PM, díky!
Jinak to teda testni, jestli máš přístup k multiplayer BFBC2. Potom dej vědět třeba přes PM, díky!