Díky super odpověď. K těm hrám, jojo klidně tohle stačí prostě něco tak z toho ruku 07/08 myslím si že by tyhle hry mohly jít celkem slušně pokud to teda nebude až moc náročná hra. Noťas stejně nebude sloužit pro hraní, ale zajímalo by mě co si tam to budu moc občas zahrát.
K tomu dispelji, no to máš asi pravdu, ale naděláš. Tohle by byl taky můj 1 notebook takže když jsem se byl na nějaký dívat tak mi to zas tak hrůza děs nepřišlo, ale častějším používáním bych možná názor změnil
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Jinak co mi tak trošku vadí je, že všichni (až na vyjímky) dělají ten dispelj lesklý no, s tim se nedá se ale nic dělat.
Takže jsi to měl s Linuxem. Měl jsi s tím nějaký rpoblém to přeinstalovat ? Já jen že jsme někde četl že s tím někdo měl problém
Tak zda není lepší koupit uplně bez OS. K těm ovladačům, to jsi k ntb nedostal žádný cd s ovladači ? Takže vše odtud
http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/Te ... taskId=135 ?
Nj, tak to je škoda litr se vždycky hodí
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Já právě uvažoval na nějakým Acer TimelineX, ale když jsem viděl toto (a je fakt že ještě nedávno stál víc), tak jsem si říkal že za ty peníze je to hodně slušnej noťas. Splňuje vše co jsem původně chtěl, tzn eSATA (u aceu bych musel kupovat redukci do USB tzn + další cca 500kč navíc), rychlej min. 500gb disk, num. klavesnice. U Aceru se mi líbilo, že je fakt malej, dlouhá výdrž, a slušnej výkon GK, ale zas cca o 5000 kč víc
Hele teď mě tak napadá, když má tento noťas procesor i3 má i tu jejich intel HD grafiku ? že se to dá přepínat ? Asi ne co, když to nepíšou
Ale tak pak mi je divný, že na tý stránce kde se stahujou ovladače je i ovladač pro video Intel
Tak nevím no