Nemam reconvery cd
-
- občas něco napíše
Nemam reconvery cd
Dobry den chci se jen zeptat co mam delat kdyz nemam udelanou zalohu myslim tim jako reconvery cd a spadl my system tak ze uz mi nefunguje ani obnova systemu s pomoci klavesi alt+f10 mam cede reconvery 2 ale chyby mi cd1 tet jsem bez noteboku a nevim co delat pls poradte dik.. 

Jaký typ notebooku máš?:) Zaslání od výrobce je celkem drahá záležitost..tuším že si za to účtují něco kolem tisíce korun...zaprvé bych si položil otázku, jestli je vůbec toto CD potřeba...klíč k Windows najdeš na spodní straně notebooku a instalační médium si od někoho půjčíš...ovladače najdeš na stránkách Aceru..

Asus X401U, AMD Brazos DualCore C60, AMD Radeon HD 7340, HDD 320GB, 4GB RAM, Windows 8.1 64bit
- stavač
- guru
- Kontaktovat uživatele:
K takemuto modelu som recovery nevidel na nete, pokial ti ide obnova zo skriteho oddielu tak nie je problem to obnovovat, da sa aj urobit obraz skryteho oddielu cez Norton Ghost15 ktorí si rozdelíš na 3DVDčka a v prípade skazenia sata disku si ten skrytí oddiel dáš na noví sata disk, da sa aj nainštalovaní system tak isto zazalohovat a z neho to obnovit za 15minut není problém
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk
stavač píše:K takemuto modelu som recovery nevidel na nete, pokial ti ide obnova zo skriteho oddielu tak nie je problem to obnovovat, da sa aj urobit obraz skryteho oddielu cez Norton Ghost15 ktorí si rozdelíš na 3DVDčka a v prípade skazenia sata disku si ten skrytí oddiel dáš na noví sata disk, da sa aj nainštalovaní system tak isto zazalohovat a z neho to obnovit za 15minut není problém
Odisiel mi ten harddisk, na ktorom bola zaloha, ten skryty oddiel ma vadne sektory, neviem to nijak spravit, jedina moznost je zohnat to od niekoho, ak nechcem platit aceru alebu kupit uplne novy OS.
Acer aspire 9814 WKMi
- stavač
- guru
- Kontaktovat uživatele:
Ten notbuk bi mal mat vistu HP, ak sa rozhodneš pre vistu tak si od niekoho zožen inštalačku OM vista HP SP1, nainštaluj vistu a až nakonec zadaj ten klúč zo spodu notbuku, spoj sa z pracovníkom aktivačneho centra cez telefon a aktivuj to, ak sa rozhodneš pre W7 v pohode ti stačí aj HP, inak nie je celkom iste že ten skrytí oddiel mal vadné sektory, stačilo bi keby sa ten disk pripojil k deskopu a z neho robyl obraz PQSERVICE na druhí disk cez Norton Ghost, keby tam boli vady tak by to norton vyhodil z chybov, kludne mohly bi byt chybi aj na C:/
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk