ferda61 píše:....no já G550 mám,je to můj první notebook a tak mi časté spínání chlazení nevadí,je to rozhodně tišší než PC,.....ale co mi začíná na něm velmi vadit je to,že když píšu,tak koukám do klávesnice-pak kouknu na monitor a zjištuji,že kurzor se mi přemístil a píšu úplně jinde,než jsem začal-nevím,čím to je?-nekvalitní klávesnicí????.....nebo nějaká chyba v nastavení?.....kdybych byl nějakej písálek,tak to asi nepřežiju!!!!!!!!.....takhle tu a tam nějaký mailík a stejně mě to strašně čílí!!!!!!!!!!připojil jsem klávesnici a je to v pohodě,ale klávesnice notebooku fakt asi špatná!!!!!!!!!!!!nebo je to na reklamaci?????-má s tím někdo zkušenosti?????.............
Přesně toto se mi stává také, ale nebaví mě pořád používat FN + F8 a taky ten touchpad občas používám, tak opravdu nevím, zda je to závada ...
Bohužel i při psaní se některá písmena nenapíší ... Když se zmáčknout pořádně, tak ano, ale při rychlém psaní nestačí jemný stisk - dělá to jen asi u dvou písmen ... vypadá to na reklamaci asi ...