COMPAL FL90
-
- guru
Hlavní výhodu Vista Business a vyšší vidím v tom, že mají v sobě "záchranný padák" v podobě možnosti downgrade na Windows XP Professional Tudíž když zjistíš, že ti Visty nevyhovují, tak můžeš bezplatně přejít na ověřené Windows XP. U Vista Home toto nelze...tedy alespoň ne legálně
IBM Lenovo ThinkPad R60 - UL1HRCF
C2D 1.83GHz, ATi X1400, DDR2 2x1GB/667MHz, 120GB/5400ot, matný SXGA+ (1400x1050), WinXP Pro (downgrade z Visty)
C2D 1.83GHz, ATi X1400, DDR2 2x1GB/667MHz, 120GB/5400ot, matný SXGA+ (1400x1050), WinXP Pro (downgrade z Visty)
Tak abych uvedl na pravou míru to s tou grafikou...
Toto odpověděli z notebookynamiru Tak to máte vyřešený... Taky mě to zajímalo jak někdo mlžil tady v diskusi... Jdu objednávat
FL90 15.4, Intel® Core™ 2 Duo T7300, Kingston 1GB SO-DIMM, Fujitsu 120GB SATA150 snad bude stačit
Dobry den soucasne modely FL90 maji skutecne grafickou kartu NVidia 8600GT 256MB, dalsi pamet lze nastavit jako sdilenou z operacni pameti. Toto reseni osobne nepovazuji za prilis efektivni.
Toto odpověděli z notebookynamiru Tak to máte vyřešený... Taky mě to zajímalo jak někdo mlžil tady v diskusi... Jdu objednávat
FL90 15.4, Intel® Core™ 2 Duo T7300, Kingston 1GB SO-DIMM, Fujitsu 120GB SATA150 snad bude stačit
externy monitor
Zdravim,
budem pracovat hlavne s grafikou a potrebujem kvalitny obraz, takze na pracu by som pouzival hlavne externy monitor. Tak sa chcem opytat tych co uz tento notebook maju aky kvalitny je vystup na monitory? Ake nastavenia su podporovane? je mozne na lcd notebooku nastavit ine rozlisenie ako bude na monitore?
Vdaka za kazdu odpoved
budem pracovat hlavne s grafikou a potrebujem kvalitny obraz, takze na pracu by som pouzival hlavne externy monitor. Tak sa chcem opytat tych co uz tento notebook maju aky kvalitny je vystup na monitory? Ake nastavenia su podporovane? je mozne na lcd notebooku nastavit ine rozlisenie ako bude na monitore?
Vdaka za kazdu odpoved
ano ano,
taky se chystám na FL90 a zajímá mě, jak je na tom s připojením externího monitoru, případně dá se použít jako další monitor LCD televize a pokud ano, na čem to závisí?
Další věc je: Měl jste už někdo tu čest u VBI reklamovat? Mám trošku strach, ani mezinárodní záruka tam není, přikoupit další rok taky nejde,...
moc děkuju
taky se chystám na FL90 a zajímá mě, jak je na tom s připojením externího monitoru, případně dá se použít jako další monitor LCD televize a pokud ano, na čem to závisí?
Další věc je: Měl jste už někdo tu čest u VBI reklamovat? Mám trošku strach, ani mezinárodní záruka tam není, přikoupit další rok taky nejde,...
moc děkuju
Já zkoušel VGA výstupem a v pohodě. Ovladače nVidia jsou dost propracovany a můžeš si nastavit různý zobrazení. Jřeba jednu velkou plochu na dvou moniteorech apod. Připojoval jsem externí monitor 17´na 1280x1024. Ještě USB klávesnici a je to pohoda. Přes SVideo, jsem ještě nezkoušel, ale už mám objednaný kabel tak uvidim.
Pokud by někdo chtěl narazil jsem na stránku s nějakýmy drivery a BIOSem
http://www.bizcom-us.com/support/TechSu ... e.htm#FL90
Koukám, že my s BIOSem 1.08 jsme pozadu ... je 1.09 a dokonce i 1.10
http://www.bizcom-us.com/support/TechSu ... e.htm#FL90
Koukám, že my s BIOSem 1.08 jsme pozadu ... je 1.09 a dokonce i 1.10
FL90, C2D 7300 2.0 GHz, GeForece 8600 GT 256MB, 2 GB RAM, 160 GB Seagate 5400 rpm
V changelistu u 1.09 je toto:
Issues Fixed:
1. Fix Robson incorrect location of PCM
2. Fix system will hang on boot (black screen) when attached 4G RAM
3. Fix System will fail to boot after S4 in DC mode with TPM Enabled.
4. Fix Winflash will destroy SLP2 data.
Takže asi 4 GB bude podporovat již.
Issues Fixed:
1. Fix Robson incorrect location of PCM
2. Fix system will hang on boot (black screen) when attached 4G RAM
3. Fix System will fail to boot after S4 in DC mode with TPM Enabled.
4. Fix Winflash will destroy SLP2 data.
Takže asi 4 GB bude podporovat již.
FL90, C2D 7300 2.0 GHz, GeForece 8600 GT 256MB, 2 GB RAM, 160 GB Seagate 5400 rpm