Ahojte.
Mám notebook hp dv6 1250 Intel Core 2 Duo T6500, 4 GB Ram, Ati radeon 4560, 500 GB HDD atď... V poslednej dobe sa mi stáva že notebook stráca po čase práce výkon tak že obe CPU pracujú na 100 % a veľmi dlho mu trvajú uplne bežné operácie. Neviete mi poradiť čím to môže byť ???
Strata výkonu notebooku hp dv6 125
-
- občas něco napíše
-
- píše často
-
- guru
-
- občas něco napíše
No nad tý prehrievaním som premýšlal aj ja, preto osm si stiahol niekoľko programov na určenie teploty jadra . Používam CORE TEMP a EVEREST HOME Edition na core temp mi ukazuje hodnoty okolo 55 stupnov a EVEREST o njekaé stupne viac. Neviem aká má byť ideálna teplota jadra a zvažujem zakúpenie aj chladiacej podložky ale neviem či tá podložka naozaj funguje. A čo sa týka tých skrytých programov tak nad tým som rozmyšlal hned a preto som si stiahol program na detektciu všetkých bežiacich palikácií vo windows a nič také tam neni a na vírus alebeo malware to nevypadá lebo počítač sa správa normaĺane až na tú stratu výkonu. Neviem možno máte lepšie podrobnejšie programy na zistovanie teplôt alebo bežiacich programov ako používam ja budem rád ak nejaké poradíte. Ďakujem za predchazajúce odpovede.
Skontroluj ci sa ti to nepodtaktovava(nato staci ten everest pripadne to zataz napr. orthosom a uvydis) Ale skor to bude daky bordel na pozadi pozri sa co taqm bezi pripadne v tedy ked nastane ta chvyla sa pozri ktory proces vytazuje CPU a napis to sem.
Mozem sa opytat co tento problem roby v sekcii prislusenstvo ked uz tak HW alebo sekce HP... A Inac podobne veci sa tu uz riesili.
Presunuto a premenovano.
Mozem sa opytat co tento problem roby v sekcii prislusenstvo ked uz tak HW alebo sekce HP... A Inac podobne veci sa tu uz riesili.
Presunuto a premenovano.
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“