Ahoj, rád bych si teď pořídil notebook na VŠ, tak se na vás obracim s radou... Chtěl bych primárně, aby se to dalo využít na net, nějaký ty aplikace do školy (du na informatiku) a podobně... Na druhou stranu bych si ale docela rád i zahrál nějaký ty novější hry... Zaujal mě notebook MSI GX640, samozřejmě hlavně kvůli tomu výkonu... Jenže jsem slyšel, že kvalitou je na tom MSI docela špatně a hlavně že konkrétně tenhle se hodně přehřívá a tím že se snižuje životnost... Dá se ale pořídit chladící podložka... Tak bych se rád zeptal, jestli si myslíte, že to s tim přehříváním bude tak hrozný? Mně osobně to samo o sobě až tolik nevadí, ale bojim se tý životnosti, rád bych, aby to pár let vydrželo, když už za to dám tolik peněz... A myslíte, že ta chladící podložka pomůže i tý životnosti?
Jinak mam z určitých důvodů bohužel hoodně omezenej výběr a tak jediný, co by připadalo v úvahu místo toho MSI je Asus K52JK. Myslíte, že by to byla lepší volba? Že je to třeba i o něco kvalitnější? Zas si tam asi tolik nezapařim no, zvlášť za pár let, ale pořád lepší než pokud by mi to MSI za těch pár let vyhořelo...